Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ekkora önbizalomhiánya lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora önbizalomhiánya lenne a férfinek?

Figyelt kérdés

Ismerkedem a férfivel, de taszít magától, mert szerinte ő "nem ér sokat"...miért mondja ezt?

Nem vagyok neki mégsem szimpatikus, nem is tudja komolyat keres-e..stb.?

Mikor mondja ezt egy férfi?

4 találkozón vagyunk már túl....

2022. dec. 15. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

PUA trükk. Csak szívat.

Ha valóban így gondolná, nem keresne.

2022. dec. 15. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

Plusz némi ego simogatast akar kicsikarni belőled..."neeem..te jó vagy jó képű vagy és a bensőd is nagyon megfogott ne csináld már"

Valami ilyesmit akar hallani, hogy azért neki is csurranjon, cseppenjen valami azért...

2022. dec. 15. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

1: A PUA-sok nem pont azt adják elő, hogy ők mekkora májerek? Hogy tulajdonképpen a nő nem elég jó hozzájuk?

Kérdező, én megkérdezném tőle őszintén, sok mindent le lehet szűrni a reakciójából. (Pl: Attól, hogy folyamatosan azt bizonygatod, hogy nem érsz sokat, úgy érzem, mintha próbálnál eltaszítani magadtól. Ha így van, akkor nem teljesen értem az okát, felnőtt emberek vagyunk, megmondhatod azt is, ha mégsem vagyok szimpatikus, vagy nem tudod, mit keresel. Ha ezek egyike sem igaz, akkor sem értem, ennyire kevés az önbizalmad? Ha igen, és tényleg úgy érzed, hogy nem érsz sokat, miért randizol velem? Ezzel engem is minősítesz, hiszen ez azzal egyenlő, hogy nekem elég valaki, aki nem ér sokat. Ha nem így érzed, akkor pedig kíváncsi vagyok, miért hangoztatod ennyit ezt.)

2022. dec. 15. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Az én párom is hasonló volt. Sokáig azt mondta hogy ő kevés hozzám. Én ezeken túlléptem. 2,5 éve együtt es egy percet se bántam meg. Ma is kicsit komplexusos de ki nem?
2022. dec. 15. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
14%

4.

Óvakodni kell azoktól az emberektől akik nem.

2022. dec. 15. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Én csak azt csodálom, hogy eljutottatok idáig. Én sem sztárolnám túl magam csak amennyit valóban érek.

#5 itt is itt vagy? Menjmáinnen! :D

2022. dec. 15. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

6.

Ezek szerint te is, szóval nem tudom mire fel a kritikád.

2022. dec. 15. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

"taszít magától"

Akkor lehet, hogy nem is kell már ötödik találkozó.

2022. dec. 15. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
59%
Hagyd a francba inkabb, jobban jarsz. Az elso ilyen utan megmondanam neki, hogy pszichologust keressen, ne randizni probaljon. Szanalmas, ha egy felnott ember igy akar valami pozitiv visszajelzest kicsikarni masokbol, aki ilyeneket mond, arra igaz is, amit allit, en nem veszodnek vele.
2022. dec. 15. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!