Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg mondom a pasinak, hogy 500 nettós fizzetéssel ne akarjon velem járni, akkor miért sértődik meg, az helyett hogy másik állást keresne vagy plussz munkát vállalna?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 17:49
12/21 anonim válasza:
Örülnél te ha bármilyen nő mondana neked ilyet te szerencsétlen szar troll :D
13/21 anonim válasza:
Egyreszt pali vagy mar buktad , masreszt neg hiaba probalod verni magad a fuzetesedre ha olyan ocsmany vagy hogy 3 xor ennyivel sem kellenel egy jo nonke..
14/21 A kérdező kommentje:
Most már nem tudom eldönteni, hogy Andika/Tibike/nő/férfi/troll vagyok, mert már minden vagyok ezek szerint.
2022. dec. 15. 18:44
15/21 A kérdező kommentje:
10-es kommentet nem én írtam, nice try.
2022. dec. 15. 18:44
16/21 anonim válasza:
Troll
"Azért mert veled ellentétben ő nem igazán mehet el prostinak."
Dehogynem mehet! Kelendőek a férfi prostik is.
17/21 anonim válasza:
170/100
Megint itt vagy te isten verése?
18/21 A kérdező kommentje:
csak úgy mint te 17-es
2022. dec. 15. 19:59
19/21 anonim válasza:
Mindannyian tudjuk, hogy egy szerencsétlen szűz féreg vagy, abbahagyhatod ezeknek a röhejes kérdéseknek az irkálását, amikben nőnek adod ki magad. Ha ennyire fáj, hogy egy gyári munkás söpredék vagy, gyakoris provokáció helyett menj és tanulj valami értelmeset. Mi is örülni fogunk neki.
20/21 A kérdező kommentje:
nem tudom, ki szokott ilyen kérdéseket kiírni, de hogy nem én, az biztos.
kénytelen leszek valami mást kitalálni. :D
2022. dec. 15. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!