Külföldi gyerekem (Nemét.o) "dev. ops."-ként mennyit illene hazaküldenie? Másik gyerekem ellátom parkinson kórral?
Egyik gyerekem kint én Németországban, és sajnos az itthoni árak magasabbak, így nem passzól már amennyit küld, eddig oké volt.
Jelenleg 75 EUR-ót küld haza. Aminek nagyon hálás vagyok
De itthon nagyobb lett általános élelmiszer drágulás például, nemhogy a gyógyszereink.
Utolsó kérdésemnél idézem, azt írták 75 EUR az "szar és hamu".
Nem követelem, de jól jönne segítség a legközelebbi beszélgetésnél.
Én a helyedben felhoznám mennyivel nőttek a kiadások és ha magától szeretne adni akkor elfogadnám.
Az sem mindegy milyen körülmények között éltek és ő milyen körülmények között él.
4. vagyok
Most olvastam hogy mit írtál, szólj neki ha nagyon kell!
4
24 nm-en lakunk, és a körülményeink eléggé rosszak. Nem akarok manipulatívnak tűnni, de a fűtéssel kell vigyáznunk, a kajával meg a gyógyszerekkel hogy melyik olcsóbb mint a másik.
Ő egyedül él, szeretem, beszélgetünk majdnem minden 2. nap.
Semennyit nem illene.
De nyilván azért teszi, mert így látja jónak. Mondd neki, hogy nem jöttök ki, ő meg megmondja mi fér neki bele.
9
Igen, de nem tudom mennyit keres pontosan "dev opsz" ként, ahogy ő említette. Valami banknál vagy pénzügyi intézetnél dolgozik, így nem akarom felhozni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!