Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlsúlyos férfi csúnya de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúlyos férfi csúnya de vékony nőt se találhat magának?

Figyelt kérdés
Erre sincs lehetőség?
2022. dec. 15. 11:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%
De találhat.
2022. dec. 15. 15:30
 22/32 anonim ***** válasza:
92%
De, ha megnyerő személyiséggel rendelkezik. Ja, hogy az rád nem igaz.
2022. dec. 15. 15:37
 23/32 A kérdező kommentje:
Én nagyon megnyerő vagyok. És mindenki szereti a társaságom! De leszopni nem akarnak. 😆☹️
2022. dec. 15. 15:39
 24/32 anonim ***** válasza:
91%
Vajon miért...
2022. dec. 15. 15:41
 25/32 A kérdező kommentje:
Esztétika miatt. Nem nedves a punci a elhízott férfi testre.
2022. dec. 15. 15:42
 26/32 anonim ***** válasza:
96%
A farok sem áll a ronda nőkre, minek neked ronda csaj?
2022. dec. 15. 15:49
 27/32 anonim ***** válasza:
82%
Én komolyan nem értem az ilyen kérdéseket! Már nem az első. Ha itt a gyakori népe megszavazza neked a vékony, csinos barátnőt, akkor rendben vagy? Ne itt kérdezgesd az embereket, hanem a vékony, csinos lányokat kérdezd, hogy elég jó vagy-e nekik. Ha itt 10-ből 10 ember azt írja, hogy persze, hogy ne lenne esélyed, de a valóságban egy nő sem áll veled szóba, akkor mitől lesz neked jobb? Majd megmutatod nekik a válaszadási statisztikát?
2022. dec. 15. 15:49
 28/32 anonim ***** válasza:
4%

Semmire nincs lehetség.

Válogatni feltételeket szabni csak a nőknek van joga.

Füled farkad behúzod. És ha nem felelsz meg akkor kuss a neved.

2022. dec. 15. 16:11
 29/32 anonim ***** válasza:
71%
#28-as válogatni annak van lehetősége, akinek van miből.
2022. dec. 15. 16:19
 30/32 anonim ***** válasza:

29. Mivel a férfiak hazudnak, és hajlandók megteremteni azt az illúziót hogy a nő ideális partnerei. (persze kiderül mikor leereszt, csak a nőknél nem divat szakitani ha szar a pali, az hiszik majd megint megjavul.)

Tehát az marad hogy vagy eleve tökéletes vagy, vagy ha nem akkor azt hazudod hogy az vagy. És mivel ebben benne van hogy a nő tőkéletes. Igy mindig a nő válogat. Jó jó értem én hogy van 5-10% kivétel aki nőként is kezdeményez meg mittomén. De ez nem változtat azon hogy általában mi van. A fasziknak kuss a neve és pitiznek, az vagy kapnak érte valamit vagy nem.

2022. dec. 15. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!