Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlsúlyos férfi csúnya de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúlyos férfi csúnya de vékony nőt se találhat magának?

Figyelt kérdés
Erre sincs lehetőség?
2022. dec. 15. 11:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
98%

😳😳

Ha jol ertem, egy tulsulyos nő, az saját maga tehet róla, de egy tulsulyos ferfi, a genetikaja miatt kover?

2022. dec. 15. 12:07
 12/32 anonim ***** válasza:
96%
"a nők mindig a saját szintjüknél jobb pasit akarnak!!!!"-kántálók hol vagytok?? :)
2022. dec. 15. 12:27
 13/32 anonim ***** válasza:
83%

"Túlsúlyos vagyok, és van egy gyönyörű, tökéletes alkatú barátnőm."

Még a tökéletes nőknek is csak a felszínes disznók maradnak.

2022. dec. 15. 12:43
 14/32 tamsin540 ***** válasza:
0%

#12 Minden nő jobb pasit akar a saját szintjénél, ez a hipergámia lényege. És ezzel nincs baj, ez mindig is így volt az emberiség történetében. Az egy másik kérdés, hogy meg is találja-e a nő a jobb férfit.

A kérdezőnek meg szerencséje van, mert olyan problémája van, amit lehet orvosolni, hiába lehet, hogy a "genetikája" kevésbé engedi, de 99% hogy a "genetika" kártyát csak a lustaságának a fedezésére használja, miközben egy 40 éves, anyjánál lakó, dagadt incel és nem orvos által kimutatott "genetikai" problémája van.

2022. dec. 15. 12:46
 15/32 anonim ***** válasza:
80%

Párom meghízott. Én 53 kg vagyok.

Most akkor dobjam a 10 éves kapcsolatunkat mert nem vagyunk egy súlycsoportbm és nem felelünk meg a társadalmi elvárasokna?

2022. dec. 15. 12:47
 16/32 A kérdező kommentje:

14 Tamsin…

Melyik varázsgömbben olvasta ezt? 32 éves vagyok és önállóan élek. Édesanyám már több éve elhunyt. És cukorbeteg vagyok.

2022. dec. 15. 12:58
 17/32 anonim ***** válasza:
97%

14, te nem értetted amit írtam.

Itt a példa rá, hogy nem a nők akarnak a szintjuknél jobb pasit. Még a kövér férfiak is sovány nőt akarnának.

2022. dec. 15. 13:10
 18/32 tamsin540 ***** válasza:
89%
#16 Rendben, a cukorbetegséged mellett is 100%, hogy tudnál tenni a súlycsökkenésed érdekében. Mikor voltál utoljára edzőteremben? Kezdjük ezzel az egyszerű kérdéssel.
2022. dec. 15. 13:13
 19/32 A kérdező kommentje:

18

Tegnap délután. 😕😂 Ha akarod befotózom a bérletem.

2022. dec. 15. 13:45
 20/32 anonim ***** válasza:
95%

Azt tudod, hogy jó eséllyel nem azért vagy kövér, mert cukros vagy, hanem azért lettel cukros, mert kövér vagy?

Miért a legnagyobb problémád a csajozás jelenleg?

Lefogyni rohadt nagy meló, pláne betegséggel.

De ez kellene legyen a legfontosabb most. Hány kiló vagy egészen pontosan? Nem mindegy azért, hogy mennyire kövér?

2022. dec. 15. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!