Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randin deffektet kap a pasi és nem tudja a kereket kicserélni akkor egyből kuka?

Figyelt kérdés

Nálam sajnos előfordult, valahogy kiábrándító volt látni ahogy szerencsétlenkedett az út mellett meg magyarázkodott, végén autómentő lett belőle, 100 ezer ft-rt vitték el.

Hazafelé csak ültem és azon gondolkodtam mennyire tudtam ilyen rosszul választani.

2022. dec. 14. 22:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Lehet, hogy csak rossz napja volt... De sokkal inkább esélyesebb, hogy egy nem túl talpraesett példányba sikerült nyúlnod.
2022. dec. 14. 22:53
 2/22 anonim ***** válasza:
97%

Nálam egyáltalán nem. Sőt, jobban örülök, ha a szervízre bízza ezt.

Láttam már éppen piros lámpa előtt levágódott kereket, ami felszaladt a járdára az emberek közé. Még szerencs, hogy a piros lámpa miatt lasított az autó, amikor elhagyta a kerekét.

2022. dec. 14. 22:57
 3/22 anonim ***** válasza:
98%

Nálam nem, mert lehet szégyellte magát előtted, stresszelt.

Attól még másban amúgy lehet ügyes, sőt okos, érett férfi.

2022. dec. 14. 22:57
 4/22 Sunshinedoll ***** válasza:
53%

Sztem nem az a gáz h nem tud kereket cserélni, hanem h nekiáll kínlódni, mikor úgyis tudja, h nem megy neki. Ha már egyből talpraesetten kezeli a helyzetet és telefonál és intézkedik, akkor nincs semmi gond.

Szóval nekem eza mismásolás meg kínlódás meg időb-szás lenne kiábrándító, nem az h nem tud kereket cserélni.

2022. dec. 14. 22:58
 5/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem

N 30

2022. dec. 14. 23:05
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az gázabb, hogy te az autóban meresztve a pichádat kitaláltad, hogy ő milyen béna. Tudsz kereket cserélni? Ha van jogosítványod, de nem tudsz, akkor neked főleg csönd, nem ám mást kritizálni.
2022. dec. 14. 23:06
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

5 vagyok. Mondjuk ebbe a 6nak igaza van amúgy.

Egy nő is tudjon cserélni, ha van jogsija.

Amúgy meg lehet én vagyok hülye, de nem lestem volna ott, mint egy fsz, hanem segítek.

2022. dec. 14. 23:08
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Miért, te is ki tudnád cserélni a kereket, de elsőként? :D
2022. dec. 14. 23:09
 9/22 anonim ***** válasza:
73%

"Egy nő is tudjon cserélni, ha van jogsija."

Elvileg kell tudni.

A gyakorlatban nem tanultuk, és garantáltan soha nem fogok kereket cserélni sajátkezűleg. Hívom az autómentőt.

2022. dec. 14. 23:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Korábbi autónk: egyszer kipróbáltam, hogy le tudom-e venni a kerekét. Sikerült, de pont emiatt tartok egy kb. 50 centis vascsövet az autóban a kerékkulcs meghosszabbítására. Enélkül kézzel nem tudnám kicsavarni a csavart, amit a szervizben légkulccsal húztak meg.

Jelenlegi autónk: pótkerék egyáltalán nincs benne, csak egy gumijavító készlet és egy kompresszor. Fogalmam sincs, hogy kellene használni.

2022. dec. 15. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!