Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aszexuális nők! Nektek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális nők! Nektek van párotok?

Figyelt kérdés

2022. dec. 14. 18:43
A kérdező szavazást indított:
Van párom.
Nincs párom.
Nincs párom és nem is akarok.
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Nem vagyok asszexuális, de nincs lehetőségünk együtt lenni. (Hosszu story) így alkalmazkodtam, és gyógyszert szedek rá, hogy ne kívanjam
2022. dec. 14. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

Amikor megitáltam a szexet, akkor olyanokra vadásztam akiknek nem kell.

Be is vonzottam egy impotenst.

De mégsem jöttem vele össze mert valamiért csak ez volt a témája. Örült annak hogy valakivel beszélhet erről hogy valakivel megoszthatja, én meg kezdtem unni hogy más témája nincs is?

Aztan el voltam egyedul de szerelmes lettem egy online férfiba. És kialakultak bennem az ösztönök. Amit más pasival orvosoltam aki nem csak online létezik.

Azóta a pasikkal utáltam meg a szexet. Inkább a maszti jó csak orgazmusra, nem pasik. De a hülye szerelem miatt meg bevállalom(van barátom akibe meg szerelmes vagyok, igaz, hogy orgazmus zero vele is, de megtartás miatt kell a szex a kapcsolatba)

2022. dec. 14. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
*megutáltam
2022. dec. 14. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
58%
Nincs, szerintem ez veszett ugy nekünk…
2022. dec. 15. 00:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!