Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
320 ezer nettó elég egy vékonyabb; szebb fajta nőhöz?
Lehet az én fa egyszerű gondolkozásommal van baj hogy azt hiszem hogy ha 2 ember szimpi egymásnak és elmennek randizni. Szépen megismerik egymást és az fontosabb kéne lennie mint a VÉKONYSÁG SZÉPSÉG. De jelenleg olyan a parkereses ami itt az oldalon is látszik hogy “55KG ALATT VAGY?” “Nem?” “Akkor takarodj”
A kettosmérce! Már megint
A nőket nem csak az egzisztenciád érdekli, de az IS fontos!!!! A hangsuly az IS.en van! A megfelelő egzisztencia, csak rajtengedély! Engem a csóróság taszít, téged a tulsúly! Kinek mi!
Nincs ezzel gond! De te is csak vékony nővel állnál le! Amivel NINCS baj! Neked a koverseg a taszito, nekem az, ha nem keresel minimum annyit, mint én, (netto 600 körül) De azon kiakadni, hogy egy nőnek is vannak felszines elvárasai... ???Hisztis kisfiu!
33
Az egykori ex 65 kg volt és megvolt a vonzalom vele.
36
És? Most ez hogy jön ide? 65 kg az vékony...
Férfiak önzetlenül kedvesek. 🤣🤣🤣
A barátzóna pont azt jelenti, hogy punci reményében kedvesek. A kövér nőket leszarják, pont mint te. Aki rendes ember, az mindenkivel rendes.
Ha meg szégyelled a munkád, keress mást.
Már megint Te? Minimálbértől indultál most meg 320nál tartasz. Múlt héten még egyszerű munkásember voltál.
Itt nem lehet bannoltatni az ilyen trollokat? Már nagyon unalmas ez a gyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!