Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

320 ezer nettó elég egy vékonyabb; szebb fajta nőhöz?

Figyelt kérdés
Vagy többet kell ennél keresni?
2022. dec. 14. 15:02
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

10

Hülyeségeket írsz! Férfi nem fog szülni.

Legyenek elvárasaid pl hogy közösek legyenek a hobbijaitok. Vagy kedves ember legyen. De ne az hogy xy összeget keressen (ami nem hétköznapi emberi bér). És mindezt azért a torz fantáziád miatt hogyha a férfi normális alakú nőt szeretne az legyen milliomos cserébe.

2022. dec. 14. 15:27
 12/44 anonim ***** válasza:
0%

#10 férfiak is lehetnek terhesek, csak mondom

teljesen rátok van bízva

2022. dec. 14. 15:28
 13/44 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem, ha te csak azt tekinted nőnek akinek jó alakja van, a hozzászóló miért ne tekinthetné csak azt férfinak aki többet keres nála? (450ezer ftnal többet keresni nem egyenlő a milliomossal)
2022. dec. 14. 15:35
 14/44 anonim ***** válasza:
76%

Vannak kedves és emellett gazdag, jó külsejű férfiak is. Az ilyenekkel hogy veszed fel a versenyt? Tudod ha vékony csinos nő vagy (mint én), akkor annyi pasi próbálkozik nálad, hogy nem kell megalkudnod, nyugodtan választhatsz olyat, aki se nem tahó, se nem csóróbb nálad, és még jól is néz ki, izmos. Az kicsit kevés az ilyen nőkhöz, hogy kedves vagy, de sok sikert.

2022. dec. 14. 15:37
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az oldal legszánalmasabb "fajta" kérdései...
2022. dec. 14. 15:38
 16/44 anonim ***** válasza:
97%

"Legyenek elvárasaid pl hogy közösek legyenek a hobbijaitok. Vagy kedves ember legyen."

Neked miért a csinos vékony az elvárásod akkor, malacka?

2022. dec. 14. 15:48
 17/44 anonim ***** válasza:
31%
Keressen legalább annyit, amennyit én. Szóval a 320 igen karcsú nekem. A "hétköznapi melós" lét meg eleve kiesik.
2022. dec. 14. 16:11
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem többet keresett nálam amikor osszehazasodtunk. Aztán otthagyta azt a helyet. Szezonmunkakra ment el. Most meg már egyáltalán nem dolgozik. Enni, inni van mit neki, a TV-t nézne a nap 24 orajaban. Úgy néz ki eltartom de már nagyon ki vagyok tőle. Szóval nem garancia, hogy mindig többet fog keresni.
2022. dec. 14. 16:12
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
"szebb fajta nő" Na ezzel a megfogalmazással le is írtad magad.
2022. dec. 14. 16:13
 20/44 anonim ***** válasza:
97%
Abban azért igaza van itt némelyik válaszolónak, hogy ugyanúgy ahogy egy nő beárazza magát a férfi fizetésénél te is kiállítod magadról a szegénységi bizonyítványt amikor egy nőt a húsdarab szintjén értékelsz csak, sovány legyen és szép mert itt kezdődik egy emberi lény ha nőnek született ugyebár!? Hát akkor egy férfi meg nettó 700.000-nél kezdődik, ez is jogos nem?
2022. dec. 14. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!