Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bruttó 330e fizuval ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bruttó 330e fizuval ne is reménykedjek abban,hogy valaha is lesz barátnőm ugye?

Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 10:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%

20

Okes. Tudod mit? Kezdenék veled! Ha ki tudod fizezni a randik/mozi/vacsi/wellnes/egyeb programok rádeső részét, illetve évi 1 külföldi nyaralást, valamint van autod, (mert nem furikázok senkit)

akkor kezdenék veled!

2022. dec. 13. 15:12
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Tiltással fenyegetsz? Ez nem a reddit, ide simán vissza lehet regisztrálni.
2022. dec. 13. 15:16
 23/25 anonim ***** válasza:
85%

"kb 10ből 9 nő a pénzre hajt"

A maradék egy pedig rád.

2022. dec. 13. 15:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Megint ez... Más ennyit kereső embernek is van nője. Nem az anyagiakkal van nálad se a gond (kivéve h elbszd a pénzed).
2022. dec. 13. 19:43
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyi a bruttóm, nem azt szoktam nézni. :D De kb. 300 körül lehet. (190 a nettóm.) Barátnőmmel pedig imádjuk egymást, nála jobbat nem is kívánhattam volna.

Szóval hajrá! Ha nem találsz barátnőd, az ezek szerint nem a fizetésed miatt lesz.

2022. dec. 14. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!