Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 évesen sem volt még barátnőm akkor már ne is reménykedjek abba hol lesz valaha?
Az a gond hogy nem vagyok jó az ismerkedésben, nem járok társaságba. Neten sok lánnyal ismerkedtem már, de élőben eddig csak 1 lánnyal tudtam igazán ismerkedni, vele úgy tűnt lesz valami, de szerintem nem lesz belőle semmi, sajnos.
Szeretnék barátnőt, meg később persze feleséget is. De szerintem nekem sosem lesz senkim, ha eddig sem tudtam összehozni semmit.
Sose tudhatod mit hoz a jövő.
Ne arra fókuszálj, hogy legyen barátnőd, hanem arra, hogy éld az életed. Ahogy neked tetszik.
Ha most lenne hirtelen egy csajod, az sem oldana meg semmit. Nem változna jelentősen az életed, ezt elhiheted. Ha nem magadért csinálod azt amit csinálsz akkor semmire sem jutsz. Először magadat rakd rendbe
Nettó hülyeség! Lesz,szed össze a bátorságod,nézél ki egy nőt akiről nem az jön le,hogy csak a pénzre megy és minden ujjára van 3 férfi,menj oda hozzá,vagy írj rá facen nyiltan,ha nem jönne se dőlt össze a világ,van másik! :)
Nem kell csak bátorság egy kis mákszemnyi
26/N
"nézzél YT-n olyan videókat hogy hogyan legyél alpfahím"
ezen jót nevettem, aki téged választ, meg is érdemli!
Amúgy meg nézd a jó oldalát, nincs veszekedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!