Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány éves koruktól szembesülnek a korukból adódó társkeresési problémákkal?
Mivel, olyan nincs, hogy 18-22, igy kommentven írom meg! 18-22
30évesen sokkal sikeresebb vagyok
Mondanám hogy 40 körül, de szerintem ez is nagyon személyfüggő.
Fiatal vagyok, de hogy ha ránézek egy átlagos 30-as nőre akkor nem az jut eszembe hogy mennyire idős, vagy nem temetem el fejben, mint más emberek. Gyakoriból kiindulva legalábbis, itt valamiért úgy vannak beállítva a 30-35 éves nők mintha kisnyugdíjasok lennének:) Sok embernek egyébként is csak 30 fölött indul be az élete, és ott is éli meg a fénykorát, ez nem újdonság.
Az incelek és a femcelek szoktak itt csatázni és a hülyeségeiket erőltetni, hogy a férfiak/nők 30 felett már öregek, bezzeg a saját nemük akkor éli a fénykorát. Ez utóbbi egyébként még igaz is mindkét nemre.
40 feletti férfiként mondom, hogy szerintem mindkét oldalon 35-40 körül kezdődnek a nehézségek. Egyrészt mert ilyen korra rengetegen párba állnak, másrészt, mert már kezdenek előjönni a rigolyák, még ha szeretnénk is tagadni ezt. Egyre rugalmatlanabbak leszünk, kevésbé tudunk alkalmazkodni egy másik emberhez, ezzel együtt egyre hamarabb észrevesszük a hibáit. És ez mindkét nemre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!