Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elvárni, hogy egy 170 vagy annál alacsonyabb pasinak önbecsülése/önbizalma legyen, ha ilyen véleményekkel szembesül? (gyk kérdés)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nekem eddig itt és a való életben is azt tanácsolták, hogy keressek pici csajokat és akkor minden okés lesz, de érdemes elolvasni a 160 iksz-es lányok kommentjeit. Ha valakinek nem esik le, akkor idézhetek is. Amikor alacsony lányok is magas pasival jönnek össze és őket akarják, akkor én mégis mi a jó francért hitegessem magamat a társkeresésben. Olyan ez, mint az orosz LMBTQ mozgalom. Nyilvánvaló, hogy szeretnék magukat elfogadtatni, de ha beleőrülnek, akkor se fogja a társadalom tolerálni. Ilyen ez a csajoknál is: ha belepusztulok, akkor se fogom tudni átmosni az agyukat, hogy vonzódjanak hozzám. Ja és befolyásoló tényezők (pénz, egzisztencia stb.) nélkül, objektíven vizsgáljátok a kérdést.
Lehet elnéztem és csak egy egzakt hozzászólás van, de az így is elég erősre sikeredett:
"Kb minden nőnek a magasabb srácok jönnek be.
Én 160cm vagyok és eddig komoly kapcsolatom 185-195cm magasság között volt. :)
Magasabb barátnőim is igyekeznek magasabb srácot választani maguk mellé, hogy fel tudjanak venni egy magassarkút, de nem mindig jön össze, mert nem ez a legfontosabb szempont.
"
A férjem és a gyönyörű lányunk apja, 170 cm és talpig férfi.
Bomlanak utána a nők.
Nem a méret, értsd bármilyen, farok, bicepsz, magasság határozza meg a férfit, hanem a tettei.
De, aki sikertelen, könnyebb ráfogni a méretre és sajnáltatnia magát, mint tenni valamit.
Én 170cm vagyok, de nekem bejönnek a viszonylag alacsony pasik. Szerintem az nemigaz hogy magasabbat akarnak a nők, csak tőlük magasabbat. Lehet hogy többet kell "tepernie" egy alacsony pasinak hogy megszerettesse magát, de akkor az legalább eredményes tartalmas kapcsolatot hoz, mint az egyéjszakások.
Nem ettől függ a férfiasság, sok más tulajdonságtól is, csak aki alacsony és sikertelen, az ezt a kifogást találja magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!