Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány éves koruktól szembesülnek a korukból adódó társkeresési problémákkal?
#7 értek egyet! Ebben a korban már tényleg elég kevés nő ad magára. 5-10 kiló attól függ, hogy 150 centi a nő vagy 170 mert teljesen mást mutat.😅 Nem baj, ha husis egy kicsit, de ha leül ne üljön már az ölébe a hasa kérem szépen.. (rengeteg ilyet látni..)
A valamire való szingli férfi meg mindig formában tartja magát még ebben a korban is!
Ez nem ezen múlik. Külsőt tekintve láttam már olyan bomba alakú 50-est, hogy sok tini megirigyelhetné.
Egyébként 35-40 körül tippelnék, de ez csak egy látatlan tipp. A hátrány nem is ott kezdődik amikor megindul a mell lefelé, hanem amikor jön a gyerek. Sőt itt egy 20 évesnek sokkal nehezebb, hisz az ő korosztálya még jocskán válogathat gyerektelen nőből, nemugy mint mondjuk 40 felett, ahol már nagyon sok férfinak is van.
7 Magyarországon több az elhízott férfi amúgy. Mellesleg kopaszodtok, őszültök...
23 kva kevés valamire való férfi van. Hiszen itt nyikognak állandóan.
#8 az igen, mindig hitelesnek tekintettem a forrás nélküli statisztikát .
Másrészt az elhízást objektíven mutatják a statisztikai hivatalok.
Azaz egy férfi akinek átlagban 70 kilónál kellene lennie de 90 (mert épp sportol), +20 kiló, elhízott. Pedig iszonyat jó alakja van. Nőnél 60 helyett 67 az még a normál . De közben 20 éve nem sportol mert akkor vol utoljára tesiora, szóval full zsír az egész ember.
Érted a súly alapján történő “objektív” statisztikai kimutatás hátrányát ?
Én mint aki napi 2x lejár edzeni, meg tudom mondani hogy tiszta kolbász party van mindenhol. Ha már 2-3 nő volt edzeni, azt már elmés éljük egymásnak.
És igen , a dad body egy jelenség . Ez van.
"hátrány nem is ott kezdődik amikor megindul a mell lefelé"
Wooooooww.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!