Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hol találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol találok olyan durván 30 körüli nőt, aki csinos, értelmes, nem anyagias, tud zenélni, nem szereti a munkáját, és társat keres?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, hogy azok a nők akik szeretik a munkájukat rosszabbak mint a vallási fanatikusok.

Nem lehet anyagis, mert le vagyok égve.

Zenélnie azért kell tudnia, mert másról szerintem nem érdemes beszélni.

Ezek szerintem magyarázatra szorultak, egyértelmű, hogy miért jó nekem, ha csinos, értelmes és társat keres.

2022. dec. 12. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Na s te mit tudsz nyújtani? Mert elvárások azok vannak...
2022. dec. 12. 01:25
 2/5 A kérdező kommentje:

1-es

Félig-meddig trollkodom.

A csinosságot értsd úgy, hogy legyen vonzalom. :)

A több pedig elég alap elvárás, pl. hogy legyen közös érdeklődés.

2022. dec. 12. 01:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan zenészt, aki annyira rossz, hogy sehol sem rúg labdába koncertek környékén.
2022. dec. 12. 01:51
 4/5 anonim válasza:
2022. dec. 12. 02:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozz Varga Irénnél
2022. dec. 12. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!