Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy utánam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy utánam "lefelé választottak"?

Figyelt kérdés

Egyik exem egy olyan nővel csalt meg, akinek (amiket most írok, nem ítélkezésként teszem) nálam sokkal elhanyagoltabb külseje volt, nem volt igazán személyisége, a napjai nagyrészt azzal teltek, hogy videojátékozott, és tizenévesen lett egy gyereke (exem nem akart gyereket). Most úgy néz ki, hogy egy másik srác, akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk mind a személyiségünket, mind a jövőbeli terveinket tekintve, összejött valakivel, akivel nagyon eltérőek a világnézeteik és korkülönbség miatt problémás lehet a gyerekvállalás (ő szeretne gyereket), meg vannak egyéb "nehezítő tényezők" is, de úgy túl beazonosítható lenne. Tőle ez eléggé meglep, mert tudom, hogy ő pl. a hosszú távú terveket, kompatibilitást is nézi egy kapcsolatban, nemcsak azt, hogy mennyire jönnek ki jól egymással. Nyilván lehet(ett) bennük valami, ami jobban megfogta őket, de szerintem ezek elég éles váltások.

Kontrasztként: én alapvetően adok magamra, nem vagyok modell, de összességében jól nézek ki. Vannak hobbijaim, barátaim, egy határozott értékrendem és jövőképem. Nem az én életem vagy a személyiségem a legizgalmasabb a világon, de az unalmastól is bőven messze áll, és annak ellenére, hogy most negatív dolgokat mondtam másokról egy kérdésben, abszolút jó természetű vagyok. Nem jut eszembe olyan tulajdonság, ami miatt megérdemelném, hogy ne legyen kapcsolatom.

Úgyhogy most eléggé össze vagyok zavarodva, kicsit megcsappant a reményem is abban, hogy találok valakit, hogy valakinek pont én fogok kelleni, ha már a "rosszabb" is sokkal jobb... Valaki érti, hogy mitől van ez?

2022. dec. 11. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ennyire mely szinten ne gondolj bele, a pasik nem gondolkodnak annyit, mint a nok :D ok jottek ossze, a lanyok megutottek azt a szintet, akit meg felvallalnak es akivel le birnak fekudni.
2022. dec. 12. 06:43
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Mert könnyen lehet, hogy nem is "lefelé" választottak, csak neked rémesen torz az önképed.
2022. dec. 12. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!