Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért őt választotta helyettem?
Figyelt kérdés
Adott egy 24 éves srác, én 20 vagyok. Nagyon sokáig kavartunk, hülyített, most viszont összejött egy 29 éves nővel. Nem a korával van bajom, hanem hogy nem tudom én mit rontottam el. Mindig kedves voltam vele, vidám, támogató. Szóval nem tudom, de fáj nagyon.2022. ápr. 29. 23:52
2/9 anonim válasza:
A kérdésedben magad írtad le a választ, hogy hülyített.
3/9 anonim válasza:
Nem helyetted, hanem helyetted, és még többmillió másik nő helyett. Azért őt, mert jobban tetszett neki, mint te és mások. Én komolyan nem értem ezeket a kérdéseket. Gondolom, te is találkoztál már több kedves, vidám sráccal is, mégse választod mindegyiket, csak azt, amelyik valamiért megfogott. A kedves, vidám, támogató, max.egy alap, nem minden.
A kora meg nyilván zavar, különben nem emelted volna ki.
5/9 Noren1989 válasza:
Nem engedted popsiba?
Ment a mélytorok?
7/9 anonim válasza:
Az idősebb nő rá markolt neki. Szexuálisan jobban izgatta.
8/9 Mathus válasza:
a kérdésre: az idősebb lányok tapasztaltabbak, nem kell velük plusz udvarlós köröket futkosni, meg önbizalmat ápolgatni. alapvetően kedvesebbek és figyelmesebbek a hétköznapokban és a szexben is.
9/9 anonim válasza:
Mert kevés volt ez a dolog kettőtök között bármihez is. Inkább örülj neki, hogy megkímélted magad egy rossz kapcsolattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!