Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bosszút akartam állni mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszút akartam állni mert régebben mást választott helyettem, most mégis lekoptatott?

Figyelt kérdés

Szóval régebben elkezdtünk többet beszélgetni (már régről ismerjük egymást személyesen), flört is volt de mikor elhívtam randizni azt mondta, más pasival van kialakulóban kapcsolata és amúgy is azt hitte félreértett velem kapcsolatban valamit mert 2-3 hónap is eltelt mégse történt részemről semmi holott ő próbált jelezni.

Mikor ismét egyedülálló lett, ráírtam, megint beszélgetni kezdtünk. Most biztosra akartam menni egyrészt, másrészt nem akartam, hogy azt gondolja egyből ugrok, így próbáltam elhúzni az ismerkedést, randizást. A kapkodás, rohanás amúgy se az én stílusom.

Végül lerázott azzal, hogy biztos benne hogy én nem is akarom őt igazán és csak játszom vele. Hiába akartam meggyőzni, nem áll velem szóba. Azt hittem újra bepasizott de tegnap hallottam, hogy még mindig szingli.

Szerintetek megpróbáljam újra, írjak neki? Nagyon vonzódom hozzá, más nincs ilyen hatással rám.

35F, ő 30N

2022. márc. 11. 15:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha őszinte tudsz lenni, próbáld. Ha játszadozni akarsz, inkább tölts le valamit.
2022. márc. 11. 15:08
 2/24 Laylah ***** válasza:
100%
Vagy mutasd meg neki azt, amit itt leírtál, vagy hagyd. Ha nem mondod el őszintén, hogy mit miért csináltál, akkor joggal fogja azt gondolni, hogy csak szórakozol vele, és harmadjára nem fog felülni a körhintára.
2022. márc. 11. 15:08
 3/24 anonim ***** válasza:
95%

Te fogyatékos vagy?

Hagyd békén, már 2x elcseszted, ha van egy kis esze elhajt a francba. Ha legközelebb akarsz valakitől komolyabban valamit, akkor tanulj meg haladni, az még nem kapkodás, 1-2 hét írogatás után nyugodtan elhívhatod randizni.

2022. márc. 11. 15:10
 4/24 anonim ***** válasza:
46%
Írj neki újból, csak kicsit kevesebbet töketlenkedj :)
2022. márc. 11. 15:11
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Valójában neked kéne végre elfogadnod, amit nem tudsz...hogy nem kellesz neki.
2022. márc. 11. 15:11
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért akartál bosszút állni? Nem az ő hibája, hogy tutyimutyi vagy.
2022. márc. 11. 15:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Tehát miután már tudtad, azért jött össze mással, mert azt hitte, nem érdekel, hisz nem tettél semmit hónapokig, legközelebb "biztosra mentél" és még lassabb voltál.🙄 Gratulálok. Ha a biztosat úgy értetted, biztos elb.sszad megint, akkor jó hírem van, sikerült 😁
2022. márc. 11. 15:20
 8/24 A kérdező kommentje:
Egyszer randiztunk, utána sajnos egy ideig nem volt egyszerűen időm, kétszer le kellett mondanom a megbeszélt találkozást. Utána írta, hogy inkább felejtsem el őt.
2022. márc. 11. 15:22
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod bosszút akartál állni? Wtf?

Utána meg hogy mennyire akarod őt…

Szerintem te hülye vagy, ne haragudj… nem csodálom hogy elküldött. Hagyd békén!

2022. márc. 11. 15:31
 10/24 A kérdező kommentje:
9-es, igen mert ha annak idején annyira akart volna, akkor várt volna. Nem pedig összejön mással.
2022. márc. 11. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!