Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak lekoptatott?

Figyelt kérdés
Egy fiú megtudta, hogy mit érzek iránta. Ráírtam, hogy elmondjam neki igaz, hogy szimpatikusnak tartom és ha lenne kedve, ismerkedjünk meg és találkozzunk mondjuk a hétvégén. (Minél előbb, annál jobb.) Visszaírt, hogy jó ötlet, de neki a hétvége nem jó, mert már programja van. Válaszul írtam, hogy akkor értesítsen, amikor van szabadideje és kedve, mert ez most már csak rajta áll, bármikor szívesen találkozom vele. Ez volt 2 napja, azóta választ sem kaptam...
2014. márc. 12. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
lehetséges
2014. márc. 12. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy tényleg nem ér rá!2 nap még nem olyan nagy idő.
2014. márc. 12. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
ne már... 2 nap az semmi... akkor parázz ha két hét után sem ír
2014. márc. 12. 22:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. márc. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!