Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút akartam állni mert régebben mást választott helyettem, most mégis lekoptatott?
Szóval régebben elkezdtünk többet beszélgetni (már régről ismerjük egymást személyesen), flört is volt de mikor elhívtam randizni azt mondta, más pasival van kialakulóban kapcsolata és amúgy is azt hitte félreértett velem kapcsolatban valamit mert 2-3 hónap is eltelt mégse történt részemről semmi holott ő próbált jelezni.
Mikor ismét egyedülálló lett, ráírtam, megint beszélgetni kezdtünk. Most biztosra akartam menni egyrészt, másrészt nem akartam, hogy azt gondolja egyből ugrok, így próbáltam elhúzni az ismerkedést, randizást. A kapkodás, rohanás amúgy se az én stílusom.
Végül lerázott azzal, hogy biztos benne hogy én nem is akarom őt igazán és csak játszom vele. Hiába akartam meggyőzni, nem áll velem szóba. Azt hittem újra bepasizott de tegnap hallottam, hogy még mindig szingli.
Szerintetek megpróbáljam újra, írjak neki? Nagyon vonzódom hozzá, más nincs ilyen hatással rám.
35F, ő 30N
#21:
Embert öltél, vagy miért? :D
"9-es, igen mert ha annak idején annyira akart volna, akkor várt volna. Nem pedig összejön mással."
Próbálj az ő fejével gondolkozni:
"Ha annyira akart volna, nem mond le két találkozót, max. egyet, nyomós okkal, és utána biztosan eljön a helyette megbeszélt randira, nem pedig újra lemondja."
"Ha annyira akart volna, akkor nem húzza hetekig az ismerkedést, és nem játszmázik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!