Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen sok nőnek meghatározó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen sok nőnek meghatározó dolog hogy hogyan néz ki a férfi kézfeje?

Figyelt kérdés
Sok ilyen video van mindenféle országban hogy megkérdezik a nőket hogy a mi a legfontosabb egy férfi külsejében és sokan azt mondják hogy a kézfej, legyen nagy, hosszú ujjak, eres stb...
2022. dec. 11. 10:16
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
16%
Igen vonzó nekik ez a kéz. Akinek nagy keze van hosszú ujjakkal annak lent is nagyobb lehet, erre gondolnak.
2022. dec. 11. 10:21
 2/34 anonim ***** válasza:
1%
Javitanam az #1-es valaszom: A lepontozas alapjan az erintett egyedek megsem tuntek el, hanem itt topzodnak, mert mashol senki sem kivancsi rajuk.
2022. dec. 11. 10:23
 3/34 anonim ***** válasza:
93%

Úgy mondanám, hogy sokkal vonzóbb a gondolat, hogy egy (számára) szép kéz fog megérinteni, mint ha egy (számomra) csúnya. Ettimég lehet vonzó maga a kéz tulaja.

Gondolom, neked is más, ha arra gondolsz, hogy egy kis törékeny kéz fogja át a farkad, a vékony ujjaival, mint az, hogy duci ujjú konyhásnéni kezek, pufi kézfejjel, vagy egy érdes, bőrkeményedéses kéz, ahol a körömágyban megül a gépzsír.

2022. dec. 11. 10:24
 4/34 anonim ***** válasza:
94%
Nekem fontos, majommal, gorillaval nem kezdek ki. :D
2022. dec. 11. 10:24
 5/34 anonim ***** válasza:
83%
A kézfejből (vagy cipőből) sokszor meg lehet határozni hogy a srác mennyire igényes.
2022. dec. 11. 10:26
 6/34 anonim ***** válasza:
20%

#6 Ha mondjuk munkája miatt nem tudja minden egyes alkalommal tisztítani mikor találkozik egy nővel akkor le is van írva ezek szerint?

A kirepedezett, kérges kéz meg a dolgos férfi kéz hozzátartozója ezzel nem lehet mit kezdeni.

2022. dec. 11. 10:29
 7/34 anonim ***** válasza:
10%

Nekem kb női kezem van. Szégyellem, amikor csak tudom, zsebre teszem, vagy takarom. Nyílván megkaptam már nőktől, férfiaktól a negatív megjegyzéseket miatta. A lábaim is kicsik, azt is szégyellem, arra is megkaptam már nem egyszer, hogy milyen picike. Szándékosan egy mérettel nagyobb cipőt hordok.

És igen, ott lent is kicsi.

2022. dec. 11. 10:31
 8/34 anonim ***** válasza:
80%
7# Nincs olyan munka ami maradandó koszfoltokat hagyna a kezen amit nem lehet randi előtt lesikálni. Ha valaki retkesen jön, az szimpla igénytelenség.
2022. dec. 11. 10:42
 9/34 anonim ***** válasza:
95%

Igen.

Bocs, ha ezzel megsértek valakit, de kétkezi munkásnak is lehet ápolt a keze. Apám is mindig munka után alaposan kezetmosott és kézkrémet használt. Ahogy szobrászkodás után mindig kézmosás-körmök alól kosz piszikálás-hidratálás volt a szokása. Bocs, ha valaki úgy érzi apám ezzel magasra tette a lécet.

2022. dec. 11. 10:52
 10/34 anonim ***** válasza:
90%

3

"topzodnak"

Úgy látom, te is közéjük tartozol. :DDDD

2022. dec. 11. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!