Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként férfitól megundorodhatsz, ha csúnya fotókat
látsz róla?
Figyelt kérdés
Szóval élőben helyes pasi, de mondjuk látsz róla egy sorozat nagyon rosszul sikerült fotót és ettől teljesen kiábrándulhatsz?
Ha szerelmes vagyok belé, nem ábrándulok ki. Az, hogy "helyes", az baromi kevés.
2022. dec. 8. 22:29
2/12 anonim válasza:
Ha élőben tetszik, akkor nem izgat képeken, hogy mutat. Én se vagyok fotogén sajnos. 🤷♀️ Úgyhogy saját tapasztalatból tudom egy kép mennyit tud rontani.
2022. dec. 8. 22:38
3/12 anonim válasza:
Engem sem érdekel, én is jobban mutatok élőben.😃🤷♀️
2022. dec. 8. 23:13
4/12 anonim válasza:
Ha élőben már láttam és bejött, akkor nem érdekelnek a rosszul sikerült képek. Rólam is készültek már botrányosan rossz fotók.
2022. dec. 8. 23:34
5/12 anonim válasza:
Én először előnytelen képeket láttam a férjemről :) Meglepetés volt élőben. Nem befolyásolt semmit (így is igent mondtam egy találkozásra, pedig tényleg vannak jobb képei :D )
2022. dec. 8. 23:43
6/12 anonim válasza:
Nem az szamit, hogy konkretan milyen arcot vag a kepen, viszont maguknak a kepeknek az osszhatasa szamit. Hiaba helyes eloben, ha utana meglatom a profiljat es abbol all az egesz, hogy koszos tukorben szelfizik, a kepre pedig valami bena rap szoveg van szerkesztve Comic Sans betutipussal, bandazik a haverokkal, szinten valami kemenykedo szoveg a kepen, stb. Volt ilyen, hogy eloben szimpatikus volt valaki, de a profilja kiabranditott, mert olyan volt, mintha egy 13 eves MyVip profiljat neznem 15 evvel ezelottrol.
Rakhattok ki szar kepeket, de legyszi legalabb az idezeteket, dalszovegeket mellozze mindenki, nincs olyan ember, akinek ez jol allna.
2022. dec. 9. 00:20
7/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? 15?
2022. dec. 9. 00:24
8/12 anonim válasza:
Azt írod, hogy "csúnya képek". Ez sok minden lehet. Ha ferde a szeme rajta, nem. Ha igénytelen buliban hányásban fetreng, akkor igen, akkor zavarna.
2022. dec. 9. 00:35
9/12 anonim válasza:
Nemnem. Nekem mindig olyan pasik jöttek be, akik nem voltak tipikusan “minden nő álmai” (átlagosak voltak, de pl. egy barátnőm se tartotta őket helyesnek), de nagyon megfogtak a kisugárzásukkal. Cserébe viszont nagyon-nagyon nem voltak fotogének, szóval mindig ezer évig kerestem róluk egy-egy képet, amin megmutathattam őket a barátnőimnek, és végül nem is értették, miért jönnek be, mert tényleg nem voltak róluk jó fotók. :D
2022. dec. 9. 00:41
10/12 NTBS válasza:
Könyörgöm ne fotók alapján ítéld meg, ha élőben is láttad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!