Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy csaj aki bejött nekem, szemezgettünk, multkor is összefutottam vele, aztán akkor is rám nézett elmosolyodott, ennyi, ez csak szivatás vagy tényleg bejövök neki?

Figyelt kérdés
Amugy régebben ráirtam facebookon, látta, de nem írt vissza.

#csaj #mosoly #szemezés #bejönvök vagy nem
2022. dec. 8. 18:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezeket pontosan azért csinálják a nők, hogy tesztelgessék a kívánatosságukat. És egyúttal gyakorolják a visszautasítást, javítják általa kommunikációs képességeiket, te pedig alanyként funkcionálsz hozzá.

Látatlanban nem lehet ilyesmire válaszolni, mert nem egyformák a nők. Van, aki elpirul és lesüti a szemét, más szándékosan kerüli, aki bejön neki, a harmadik meg akár nyíltan rámegy.

Ismerni kéne az adott nőt meg az egész szituációt és akkor is csak a rutin alapján tudnánk tippelni.

Olyan is van (bár ennyire azért ne bízd el magad, meg utólag ezt is ki lehet deríteni kellő rutinnal), hogy elsőre bejöttél neki és a beszédnél vágtad el magad valamivel: https://www.youtube.com/watch?v=YGeXo2lKUL4

És a film attól film, hogy kihangsúlyozzák, hogy a 80-as IQ-jú nézőnek is egyértelmű legyen. Az életben ennél sokkal árnyaltabb okok miatt sokkal kevesebb és kevésbé egyértelmű reakcióval szokták az embert kioffolni.

2023. jan. 5. 02:10
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es ilyen a való életben nincs, ennyire gáz szituáció.

Lehet hogy tányleg tesztelgeti a kívánatosságát. Az a baj néz rám, mint aki sasol,mikor meglát. Lehet hogy azért mert ráirtam, ő ugye nem irt vissza, aztán mostmeg egy helyen melózunk, aztán nem tudja feldolgozni hogy minden nap lát...vagy méreget, hogy érdemes lenne e velem komoyabban kezdeni. Mivel tudja, hogy bejön nekem, ezért csak rajta múlik.

2023. jan. 5. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!