Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a tapasztalatotok ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a tapasztalatotok ezzel?

Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy olyan emberrel akadtatok össze aki nem akart elköteleződni, de ti is ebbe a típusba tartoztatok és nem gondolkodtatok többön? A másik, a kötődési problémás hogyan reagált erre? Többet akart, mégiscsak akart kapcsolatot a végén vagy neki megfelelt ez így? Mi lett a vége? És ha ő többet akart aztán esetleg ti is, annak mi lett a vége?

2022. dec. 7. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

"...olyan emberrel akadtatok össze aki nem akart elköteleződni, de ti is ebbe a típusba tartoztatok..."

Miért csak a másik kötődési problémás?

2022. dec. 7. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha mindkettő személynek megfelel akkor csak annyi lesz, vagy az egyik elkezd érezni előbb utóbb valamit, amit a másik nem tud/tud viszonozni és tök mindegy, hogy kötődési problémája van a másiknak vagy sem.
2022. dec. 7. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Igen volt. Aljas volt.

Egyedulallo ferfi aki nem akar komolyat. Lo nincs alapon belementem gondoltam addig el leszek vele mig nem lesz barátom.

Csak neki ez meg nem tetszett hogy en kozben keresek másokat ismerkedem meg stb.

Atvert azzal hogy szeret járjunk meg ilyenek. Aztan megszerettem igy, aztán eshettem pofára.

Kapcsolatban olyan volt hogy azt akarta nekem beadni ugy se találnék senkit örülhetek hogy ő velem van. Sokat szenvedtem.

Aztán lett màs, aki tényleg valoban szeret is és őt meg kidobtam.

Az meg valamiert padlora küldte. Ezt nem is értem. Átment könyörgésbe hogy bekuljek ki, sírásba, el akart venni, lefogyott a depressziotol, meg képeket keretezett rolam a falaira, de annyi megannyi szenvedés UTÁN, szakítás UTÁN már késő volt.

a kapcsolatban kellett volna valoban szeretni, es nem akkor amikor mar "belehaltam" a fájdalomba szenvedésekbe mellette.

Amugy mindez megint csak addig tartana mig nem járnánk. Ha járnék vele megint nagy lenne az arc. Ugyanott lennénk. Mert egy gyökér alapvetoen.

2022. dec. 7. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Kiegeszites:

Kapcsolatban tarskeresozott mogottem, nem állt ki mellettem, nem is tisztelt becsult, nem csak annyi volt hogy lekezelt hanem sok más is

(3)

2022. dec. 7. 21:21
 5/6 A kérdező kommentje:
1. Nem értem a kérdést.. lehet csak az egyik kötődési problémás és mindkét ember is. Az én kérdésem arról szól, vagyis azt feltételezi amikor mindkettő az. Ennyi
2022. dec. 7. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Értelek 3. Szerintem ő nem csak kötődési problémás volt ezek alapján hanem más is.. jobb is hogy megszabadultal tőle
2022. dec. 7. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!