Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok diktátor típusú nő van, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
aki állandóan terrorizálja és hajtja a férfit valamivel, nem elégszik azzal meg van amije a férfinak anyagilag van hanem neki toronyóra kell lánccal, vagy épp nem elég tanult neki a férfi és ezzel piszkálja?2022. aug. 6. 15:37
1/11 anonim válasza:
Én nem ilyen vagyok, és nőismerőseim sem.
2/11 anonim válasza:
Ha a férfi egy balek és meg lehet vele ezt csinálni, meg is érdemli. Ugyanúgy nem tudom sajnálni, mint azokat a nőket, akik visszajárnak az agresszív hapsijukhoz veretni magukat.
Ne másra kend az agybajod, ha te nem vagy képes autonóm felnőttként kiállni magadért.
N
3/11 anonim válasza:
Egyre tobb, ezen az oldalon is lathato.
4/11 anonim válasza:
Egy ilyen domina engem is betalálhatna végre.
5/11 anonim válasza:
Nőként írom, hogy nyugodtan meg lehet mondani egy ilyen típusú nőnek, hogy ha ennyire fontos neki, akkor dolgozzon meg érte ő.
Te írtad ki ezt a kérdést is?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
6/11 anonim válasza:
Utolsó, én is láttam ezt a kérdést, de nem én írtam ki
Nehogy azt hidd hogy ez olyan vicces szitu mint gondolod
7/11 anonim válasza:
Minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő.
10/11 anonim válasza:
Inkább 100 év magány, mint egy diktátor típusú nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!