Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, minek csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, minek csináljátok ezt a játszmázást a hosszú válaszokkal?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja hogy egész nap a telefonotokat nyomkodjátok, teljesen abnormális hogy 48 óránként írtok valamit.

Bezzeg amikor udavariasan visszautasítok egy lányt akkor azonnal jön a válasz vagy a tiltás...

2022. dec. 6. 20:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
#8 ez hülyeség. Ha valaki tetszik, nem csak néha akarok vele beszélni, hanem mindig amikor van lehetőségem. Nem fogok azért később írni, hogy "beosszam". Miért is kéne, ennek nincs vége, mint egy sorozatnak, akármennyit tudok beszélgetni valakivel akivel megvan a közös hang.
2022. dec. 6. 21:25
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

"Mindenki tudja hogy egész nap a telefonotokat nyomkodjátok"

Ez de k**rva lekezelő...

2022. dec. 6. 23:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőmnek sem írok vissza napokig. Majd ha ráérek.
2022. dec. 6. 23:24
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

A fontos dolgok általában nem sürgősek, a sürgős dolgok általában nem fontosak.

Egy jóbarátom mondta.

2022. dec. 7. 00:04
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Te hány éves vagy?

Olyan, mintha levegőt se tudnál venni, csak egy nőn keresztül.

Ez nagyon megterhelő egy partnernek, olyan vagy, mint egy óriáscsecsemő, akit nem lehet 10 percre magára hagyni.

Felnőtt szerelmi kapcsolatot keresünk, nem babát.

Gondolom, a lakás (helyszín), konyha, ágy, tiszta ágynemű, szappan, óvszer, vacsi már megvan, csak a nő hiányzik... Ja? Nem.

2022. dec. 7. 00:22
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
Te is kb olyan lehetsz, ha 1 órán belül nem válaszol valaki már hülye...
2022. dec. 7. 00:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk van hogy azért nem válaszolok fél/1 napig, mert annyira kiégtem már az online társkereséstől, hogy tudom mikor válaszolnék bunkón, olyankor inkább meg sem nézem az üzenetet. Több nővel beszéltem már erről, ők is hasonlóan gondolkodnak. Pasi az kéne, de az ismerkedéssel járó hercehurca meg vadidegenekkel való chatelés már nem...
2022. dec. 7. 21:36
 18/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Egyrészt, vannak, akik tényleg elfoglaltak és ne a telefonukat nyomkodják szabadidejükben.

Aki randiappozik mondjuk, attól mondjuk várható, hogy akkor irkálni fog. Ha nem ír,azt vedd elutasításnak

És sokszor ez azért egyszerűbb, mert egyszerűbb nem írni neki semmit, mint visszautasítani és hallgatni/olvasni h mekkora büdös kvák vagyunk mert nem kelletek nekünk, sorry, ehhez nem sok kedvünk szokott lenni.

2022. dec. 7. 21:43
 19/23 A kérdező kommentje:

18-as az összes randi app úgy van kitalálva hogy egy gombnyomással úgy letilthatod az illetőt hogy utána az életben nem tud majd megtalálni és többet írni neked ha nem adtál meg személyes adatot.

Ennyit kéne ilyenkor használni és minden oké lenne.

2022. dec. 8. 07:08
 20/23 A kérdező kommentje:
17-es na ezt mondjuk őszintén megértem.
2022. dec. 8. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!