Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfejtést kérnék?

Figyelt kérdés

Van a nőknek 2 típusa.

És az utóbbi 2 évben csak ebbe a 2be botlom.

1. Kinéz magának pl a melóhelyen, kideríti a fészem...és akkor rámír, hogy-szerinted hogy áll ez a melltartó? És küld 1 képet.

Tehát kb a véglény szint....(

De belemegyek, flört indul és 1 óra múlva már cicis punis képet küld aztán van hogy már aznap este át is megyek hozzá.

2. Mosolyog 2-3 hétig, mire odamegyek hozzá beszélgetni. Kv zunk, bejelöl fészen, esténként beszélgetünk, úgy néz ki kialakul 1 komfort, minden este jóéjtes giffeket küldözget...mire legutóbb írtam a nőnek, hogy nincsen fent rólad kép, küldesz?

Erre nem....

Miert nem?

Nem rakok fel magamról 1 képet se netre.

Az laza...

Kesőbb...Hétvegén 1 randevú?)

Azt hiszem félreertettél, én csak kollégaként tekintek rád....

Mindezt 2 hét pötyögtetés meg szívecskés jóejtes fa szkodas után...

Most féligmeddig együtt vagyok az első típusból 1 lánnyal...de nekem nem jön be hogy ki van tetoválva, rózsaszín a haja és full elegedett azzal, hogy 26 evesen az anyjaval lakik és annyit keres ami szűkösen kijön fizutól fizuig....nulla jövőkép.

Neki totàl bejön, hogy átjön hozzám, csinálok egy finom vacsit, megiszunk 1 üveg bort hatalmasat dugunk, aztán berakok egy filmet amin elalszunk. És ennyi...

De a hátam borsózik pl a mai üzenetétől

- szia vadállat! Mikor ba szol szét megint? 😉

Én a kifinomultabb érzékenyebb vagy normálisabb nőket szeretem, akikkel beszélgetni is lehet.

Aki megnevettet.

És aki ugyanúgy bemutat egy erdekes másik világot nekem, ahogy én neki.

De az ilyen nők azt írják nekem mindig, mint ami volt a 2es ben.

Màr az is megfordult a fejemben, hogy a nők szemében én ugyanaz vagyok, mint nekem az 1es típus...azért vonzom be őket.

Mert csak ennyit látnak bennem, ennyit neznek ki belőlem, többet nem.

Mit gondolsz?

2022. dec. 5. 21:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Azert mert az ismerkedés egy kölcsönös akarás.

Nem pedig egyoldalú vergődés amiben a hozzad hasonlók felertékelhetik magukat a masik kárára a masikat áltatva.

2022. dec. 5. 22:19
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
#11 bocs de te mit szívsz? Nem lehet ismerkedni fotók küldözgetése nélkül miközben találkozunk napi szinten és látsz élőben? Hány éves vagy? Ez valami nagyon szánalmas. Vergődés ha nem küldök csücsöri szelfiket hogy most eszem, most tévézek, a fürdőszobai tükörnél most mosom le a sminkem? És az hogy ezeket nem teszem meg ez a te károdra van 🤦 Normális vagy? Komolyan kérdezem.
2022. dec. 5. 22:24
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Ráadásul ettől a 2-estől csak te akarsz valamit, ő a jelek szerint semmit 🤷 Mégis miért kéne képeket küldenie magáról?
2022. dec. 5. 22:30
 14/22 A kérdező kommentje:

Mert ha 1 nő tetszeni akar, akkor képet küld.

De ahogy írod, aki nem küld az nem akar tetszeni se.

Ez nem bonyolult.

Csak 2 het körítés ennek tisztázásahoz amit soknak tartok.

2022. dec. 5. 22:40
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
#14 nem tetszik élőben? Hány éves vagy, most már komolyan érdekel... Ha ennyire kellenek a fotói valakinek. Ez beteg.
2022. dec. 5. 22:45
 16/22 A kérdező kommentje:

Nagyon betagadt ez nálad és csinálsz úgy mint egy fideszes aki eljátsza hogy nem erti a lényeget.

így arra kell kerjelek tavozz és ne itt trollkodj.

2022. dec. 5. 23:06
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, azért mert neked az ismerkedési eszköztárad részét képezi a képek küldözgetése, nem jelenti automatikusan, hogy a másik fél is képekben mutatja ki az ismerkedési szándékát. Mivel egy helyen dolgoztok és napi szinten találkoztok vagy legalábbis sűrűn, lehet, hogy ő inkább élőben öltözködik csinosabban, szebben sminkkel stb. Ne magadból indulj ki, mert a többi ember nem te vagy, így ez csak tévútra visz.

Én sem szívesen küldözgetek magamról fotót, sőt, nem is szeretek fotókat készíteni sem magamról, sem semmi másról, de garantálom, hogy még soha nem volt félreértés abból, hogy komolyan érdekel-e valaki vagy sem.

A kérdésedre meg nem tudom a választ. Lehet, hogy tényleg az 1-es típussal azonosítanak téged, de ebben az esetben el kell gondolkodnod azon, hogy mit kommunikálsz magadról a környezeted felé, ha szerinted ez nincs szinkronban a szándékaiddal.

2022. dec. 5. 23:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
18nal a pont.
2022. dec. 6. 04:29
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező te igazi elmebeteg típus vagy! Elképzeltél a fejedben egy világot amit igaznak hiszel.

Valóságban életedben nem szólt hozzád még nő! 😅

2022. dec. 6. 05:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az van, amit a #18-as mond: valószínűleg a viselkedésed, a habitusod az egyes típusú csajoknak jön be. A kettes típust valami elriasztja menet közben. Ismerkedik veled, de valami feszélyezi, ezért közben meggondolja magát, és leterel az "én csak barátkoztam" szöveggel.
2022. dec. 6. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!