Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen leszbikus párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen leszbikus párkapcsolatnak mi a "megfejtése"?

Figyelt kérdés

Van az ismeretségi körben egy leszbikus lány, aki őszintén szólva nem szép, elég férfias arcvonásai vannak, nagyon kicsi mellekkel és lapos fenékkel.

Néhány hónapja "becsajozott", de egy olyan szép lányt szedett össze, aki után megtekeredik a férfiak feje :-).

Ez hogy lehetséges?

Hetero férfi vagyok, de én eddig a meleg kapcsolatokról azt gondoltam (láttam), hogy külsőt tekintve nagyjából azonos szintű párok állnak össze.

2018. aug. 5. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezekszerint tevedtel. Aki valahogy kinez, pont hogy nem biztos, hoy a sajat alkata, kulleme fog bejonni neki, hanem valami mas.

En is ismerek ilyen meleg parokat. De olyat is, akik ugy hasonlitanak egymasra mint ket tojas :).

2018. aug. 5. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
most valami képletet vársz válaszként?
2018. aug. 5. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én leszbi barátnőm nagyon csinos, nőies és folyton olyan nőkkel jön össze, akiknél sokszor első ránézésre el se tudod dönteni, hogy nő vagy férfi, rövid tüsi haj, fura arc, férfias testalkat...

hát ez a zsánere biztos

2018. aug. 5. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
az érzelmekben ne keress logikát.
2018. aug. 5. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!