Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfejtést kérnék?

Figyelt kérdés

Van a nőknek 2 típusa.

És az utóbbi 2 évben csak ebbe a 2be botlom.

1. Kinéz magának pl a melóhelyen, kideríti a fészem...és akkor rámír, hogy-szerinted hogy áll ez a melltartó? És küld 1 képet.

Tehát kb a véglény szint....(

De belemegyek, flört indul és 1 óra múlva már cicis punis képet küld aztán van hogy már aznap este át is megyek hozzá.

2. Mosolyog 2-3 hétig, mire odamegyek hozzá beszélgetni. Kv zunk, bejelöl fészen, esténként beszélgetünk, úgy néz ki kialakul 1 komfort, minden este jóéjtes giffeket küldözget...mire legutóbb írtam a nőnek, hogy nincsen fent rólad kép, küldesz?

Erre nem....

Miert nem?

Nem rakok fel magamról 1 képet se netre.

Az laza...

Kesőbb...Hétvegén 1 randevú?)

Azt hiszem félreertettél, én csak kollégaként tekintek rád....

Mindezt 2 hét pötyögtetés meg szívecskés jóejtes fa szkodas után...

Most féligmeddig együtt vagyok az első típusból 1 lánnyal...de nekem nem jön be hogy ki van tetoválva, rózsaszín a haja és full elegedett azzal, hogy 26 evesen az anyjaval lakik és annyit keres ami szűkösen kijön fizutól fizuig....nulla jövőkép.

Neki totàl bejön, hogy átjön hozzám, csinálok egy finom vacsit, megiszunk 1 üveg bort hatalmasat dugunk, aztán berakok egy filmet amin elalszunk. És ennyi...

De a hátam borsózik pl a mai üzenetétől

- szia vadállat! Mikor ba szol szét megint? 😉

Én a kifinomultabb érzékenyebb vagy normálisabb nőket szeretem, akikkel beszélgetni is lehet.

Aki megnevettet.

És aki ugyanúgy bemutat egy erdekes másik világot nekem, ahogy én neki.

De az ilyen nők azt írják nekem mindig, mint ami volt a 2es ben.

Màr az is megfordult a fejemben, hogy a nők szemében én ugyanaz vagyok, mint nekem az 1es típus...azért vonzom be őket.

Mert csak ennyit látnak bennem, ennyit neznek ki belőlem, többet nem.

Mit gondolsz?

2022. dec. 5. 21:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
53%

A 2-es lány szerintem kicsit el van szédülve magától. Az 1-es legalább egyértelmű, de ő sem az eseted, csak vele érthető a kommunikáció.

Én sem bírom az ilyet, amikor nem lehet egyértelműen kommunikálni, tehát nemcsak te találkozol ilyenekkel. Ez játszmázás szerintem.

2022. dec. 5. 21:21
 2/22 anonim ***** válasza:
29%

Neked a hármasra lenne szükséged, akivel hónapokig kóstolgatjátok egymást, puhatoljátok egymás határait, miközben feléd kacsintgat a titkárnős szemüvege mögül...

Aztán egy szép napon az íróasztalon találjátok magatokat. 😊😉

2022. dec. 5. 21:33
 3/22 anonim ***** válasza:
65%

Az 1-es létezését nem hiszem el, bocs. Hacsak nem vagy Henry Cavill személyesen. Főleg azt nem hiszem el hogy miket írogat neked.

A 2-es normális. Sose kellett neten ismerkednem de nem küldenék képeket mindenféle jöttmentnek. Annyi van amit kirakok a fészre a többi ismerősömnek is. Találkozzunk. Képküldés nincs. Majd ha együtt vagyunk egy ideje.

2022. dec. 5. 21:37
 4/22 A kérdező kommentje:

2. Lehet..

Csak ertitek.

Azert lényegi külünbség közlési módban

1.szia vadállat! Mikor ba szol szét megint? 😉

2. Érzem a párnán az illatod...hiányzol.

Ugyanaz az a lényege mind a 2nek, ugyanazt írja le mind a 2 nő csak más szavakkal...

De az egyik mónika só stílus és hányinger, a masik pedig erzeki és romantikus.

2022. dec. 5. 21:38
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem mindkettő csak az álmaidban létezik :D Különösen az 1-est toltad túl :D
2022. dec. 5. 21:40
 6/22 A kérdező kommentje:

3.

Az alap keretet nem erted.

Közép vez vok a cegnel es akk elkezd mosolyogni rám a 2es tip nő, meg odajön dumàlni, én pedig meghivom 1 kv ra idővel.

És ezek után jelöl, majd beszélgetünk, küldök neki vicces erdekes kepeket magamról mikor kerdezi mit csinálok, vagy hangüzit...

És ennél a típusnál nincsen fent kép feszen.

Csak ilyen viragok, kiscicák, de fénykép a nőröl nincs.

Ha lenne ertelem szerűen nem lenne. 3 ilyen nőbe futottam és ugyanaz lett a végeredmény amit írtam. Kollegàk baratok vagyunk és én felteértem és nincsen randi.

2022. dec. 5. 21:53
 7/22 A kérdező kommentje:
*Ha lenne ertelem szerűen nem kernék képet
2022. dec. 5. 21:55
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
#6 ha ismered, azaz a kollegád, és látod élőben, miért küldözgetne képeket? Nekem kiba. cringe lenne ha valaki a fotóimat követelné amikor lát élőben is, ráadásul senkim sem az illető. Bocs.
2022. dec. 5. 21:58
 9/22 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig alap dolog ez ami jó móka is ja megketdezo mit csinàlok és én válasz helyett küldök egy kèpet az éppen vegzett cselekvesről, hogy kutyàt sétáltatok, főzök, vagy ép fekszem álmos fejjel.

Az hogy nyiltan megtagadja ennek a viszonzasát az ő fapi nasága és egyben konkrét visszautasítas is az irányába mutatott kedvessegre és figyelmessegre. Szerintem.

2022. dec. 5. 22:10
 10/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagyok fapina, de nem küldtem soha senkinek képet ha amúgy ismerem, de senkim. Gáz, akárhogy csűröd-csavarod. Minek az neked? Miért kéne a fotóimat bárkinek tárolnia?

Nem érdekel ha te küldesz kéretlenül. Ez nem kötelez engem viszonzásra.

2022. dec. 5. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!