Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél alapnak kell venni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél alapnak kell venni, hogy komoly kapcsolatot keresnek?

Figyelt kérdés

Most nemrég randizgattam egy lánnyal, igazából egyikünk sem mondta ki egyértelműen mit akar és az elején én sem voltam biztos benne, hogy mi lesz belőle. Attól függetlenül ismerkedtem másokkal is, gondoltam a lányok is úgyis ezt csinálják, hogy "egyszerre több vasat is tartanak a tűzben".

Aztán egy néhány találkozó után éreztem, hogy ebből komoly nem lesz, de azért barátság extrákkal lehet, mert végülis a testi intimitás már hiányzik, de úgy nem mondtam ki nyíltan. Viszont a csaj sem mondta, hogy ő most már komolyat akarna és döntsek, hanem csak úgy ment tovább szépen a felszínen a dolog.

Aztán meg egyszer kiakadt, hogy miért járok máshová is szórakozni és hogy alapnak tekinthető, hogy bekéne számolni merre megyek, stb. Akkor aztán végül elváltak útjaink, de én azt gondoltam, ha a csaj nem várja el explicit a komoly kapcsolatot, akkor lehet lazábbra is venni a figurát. Hazudni nem hazudtam, csak nem mondtam el mindent. Ezek szerint a laza kapcsolatot kell rögtön tisztázni? Mi van ha csak időközben jön rá az ember, hogy csak lazát szeretne? Én úgy tanultam idősebb férfiaktól, ha a csaj engedi, akkor élni kell az alkalommal.

2022. dec. 5. 12:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező! Erre vannak a kurvák! Ott nem kell magyarázkodni, nincs elköteleződés, se randizni se étterembe se kell vinni csak szexel veled. Ennyi. Miért a normális nőket akarjátok belekényszeríteni ilyen kapcsolatokba? Az utolsó pasi ugyanezt művelte velem mint te. Ez egy undorító és gyáva húzás a részetekről. Meg te ezt hívod intimitásnak? Intimitás egy párkapcsolatban van. Amit te szeretnél az szimpla ürítés és kihasználás...
2022. dec. 27. 19:32
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra sem érted a lényeget. Ha hónapokig találkozgatsz egy nővel, és közös programokat csináltok, a nő joggal érzi úgy, hogy tart valahova a kapcsolat, és nem csak meghúzni akarod.

Velem is előfordult számtalanszor, hogy pl. buliban megkörnyékezett egy pasi, és elég egyértelmű volt, hogy mit szeretne. Ha tetszett igent mondtam, ha nem tetszett nemet mondtam. De hogy hónapokig találkozgatok valakivel, és az nem akar mást csak szexet?! Ez elég alja dolog. Azzal védekezni meg, hogy nem ígértél semmit, és nem mondtad, hogy elköteleződsz feléje pláne. A 25-össel értek egyet, hogy borzasztó, hogy ezt meg kell beszélni. Ha mondjuk az 5. randin megkérdezem a pasitól, hogy mégis mit gondol merre tart ez a kapcsolat, még egy normális hapsi is messze menekül, mert arra fog gondolni, hogy házasságot meg gyerekeket akarok vele. Holott az még egy nőnek is időbe telik. De az számomra (eddig) teljesen egyértelmű volt, hogyha valakivel hónapokig találkozgatok, akkor az nem csak szexkapcsolat. Elég gyökér vagy, ha így viselkedsz egy lánnyal.

2022. dec. 27. 19:38
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexet akarsz a nőtől kinyitod a pofád és elmondod. Ha nőt akarsz legyél férfi. Nem sunyi patkányt játszol, meg játszod a hígagyút aki nem ért semmit. Legyen már tököd, ha ennyire mártogatni akarod kötetlenül.
2022. dec. 27. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!