Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél alapnak kell venni, hogy komoly kapcsolatot keresnek?
Most nemrég randizgattam egy lánnyal, igazából egyikünk sem mondta ki egyértelműen mit akar és az elején én sem voltam biztos benne, hogy mi lesz belőle. Attól függetlenül ismerkedtem másokkal is, gondoltam a lányok is úgyis ezt csinálják, hogy "egyszerre több vasat is tartanak a tűzben".
Aztán egy néhány találkozó után éreztem, hogy ebből komoly nem lesz, de azért barátság extrákkal lehet, mert végülis a testi intimitás már hiányzik, de úgy nem mondtam ki nyíltan. Viszont a csaj sem mondta, hogy ő most már komolyat akarna és döntsek, hanem csak úgy ment tovább szépen a felszínen a dolog.
Aztán meg egyszer kiakadt, hogy miért járok máshová is szórakozni és hogy alapnak tekinthető, hogy bekéne számolni merre megyek, stb. Akkor aztán végül elváltak útjaink, de én azt gondoltam, ha a csaj nem várja el explicit a komoly kapcsolatot, akkor lehet lazábbra is venni a figurát. Hazudni nem hazudtam, csak nem mondtam el mindent. Ezek szerint a laza kapcsolatot kell rögtön tisztázni? Mi van ha csak időközben jön rá az ember, hogy csak lazát szeretne? Én úgy tanultam idősebb férfiaktól, ha a csaj engedi, akkor élni kell az alkalommal.
8. Ez egy annyira alap dolog amit bármilyen ismerkedés elején tisztázni kell..
Kb olyan fontos mint bemutatkozni a másiknak.
Ha nem egy az elképzelésetek, minek rabolni egymás idejét? Nem is értem ezt. 😊
Ha kezd komolyabb lenni a dolog vagy volt testi kapcsolat, akkor illik szólni a játék további résztvevőinek, hacsak nem tisztáztáok le egyértelműen, hogy ez belefér.
Te mit szólnál, ha ismerkedsz valakivel, aki közben mással is dug?
"Én úgy tanultam idősebb férfiaktól, ha a csaj engedi, akkor élni kell az alkalommal."
Én meg úgy tanltam idősebb nőktől, hogy ha adódik egy vonzó pasi, akkor engedni kell. Tök mindegy, mással mi van.
Ezért kell az elején tisztázni, ki mit akar. Te sunyi voltál, mert nagyon jól tudtad, hogy a lány többet akar, hisz mi másért randizgatna veled (ha egy lány csak laza kapcsolatot akar, azt már az elején megmondja, hisz a szexre bármelyik pasi vevő, felesleges lenne hitegetnie, hogy több is lehet belőle), a lány pedig amatőr, mert nem tisztázta le az elején ezt a kérdéskört.
A másik viszont, hogy aki egyszerre több vasat tart a tűzben, az megbízhatatlan és/vagy nagyon éretlen. Nem kell ujjal mutogatni, hogy “jaj mert a lányok is azt csinálják”, rendes értékrendű, hűséges, megbízható emberek nem csinálják ezt, ahogy én sem. Majd egyszer talán felnősz annyira, hogy nem fogsz mások érzéseivel és idejével kedvedre szórakozni.
Szerintem az érzelmektől függ, ha így állsz neki:
"Most nemrég randizgattam egy lánnyal, igazából egyikünk sem mondta ki egyértelműen mit akar és az elején én sem voltam biztos benne, hogy mi lesz belőle.
Aztán egy néhány találkozó után éreztem, hogy ebből komoly nem lesz, de azért barátság extrákkal lehet, mert végülis a testi intimitás már hiányzik, de úgy nem mondtam ki nyíltan."
Tisztázni kellene, hogy mit szeretnél, ha eljutottal arra a pontra, hogy ez nem lesz komoly.
Úgy meg főleg nem lehet ismerkedni, ha jóformán csak azért randizol, mert valaki beleegyezett.
Alap, hogy erezni kellene valamit.
A netes ismerkedések 80-90%-a a leírt eset a férfiak részéről és ezèrt ábrándul ki a legtöbb nő az internetes ismerkedésből... 😀 Dettó ugyanez a sztori minden barátnőmnél... Találkozik a sráccal a srác mondja, hogy kapcsolatot keres, a csaj komolyan veszi aztán kiderül, hogy a srác azt sem tudja, hogy mit akar az életével kezdeni, a csaj kezdi megkedvelni és a srác mondja, hogy jah hát nem beszéltük meg, hogy most akkor mi van köztünk, én nem hazudtam neked,nem tudtam, hogy te többet akarnál, nem ígèrtem semmit stb. 😀
Ez totál egyértelmű hogy te nem akartál tőle többet és lapítottál (bocsi 😀) ő meg igen (ő meg vagy elképesztően naív volt vagy nem akart tudomást venni róla és magát hitegette 😀). Csak a nők sokszor úgy vannak, hogy na jó kell a férfinak idő míg elköteleződik etc. Na ez baromság, mert egy férfi ha felkeltetted az érdeklődést meg tudja, hogy komolyat akar akkor nem megy bele tisztázatlan helyzetekbe, mert ő sem akar időt pazarolni, hanem egyenesen megmondja, hogy bocsi nem már pár találka után vagy pedig éppen hogy magától keresi a nőt, mert akar tőle többet. És ami fontos, hogy ma az emberek nem adnak időt a másiknak.
Sajnálom szegény lányt, de nagyon naív volt, legközelebb óvatosabb lesz remélem te pedig legközelebb legyél egyértelműbb és mindent tisztázzál le az elején.
29 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!