Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem merek találkozni egy idegen férfival?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Esetleg volt valaki hasonló helyzetben. Van egy férfi, akivel elkezdtem privátban beszélgetni itt gyakorin. Egyáltalán nem kapcsolat keresésnek indult a dolog. Elkezdtünk veszekedni egy kérdés alatt, én a kérdezőt pártoltam ő nem, aztán már végül mások is beszálltak, és privátban veszekedtünk tovább. Majd én nem is tudom, hogyan de teljesen más irányt vettek a beszélgetéseink. Nos, én nem vagyok egy naiv tini lány, voltam már szerelmes, nem vagyok egy kapcsolatba ugró személy. Viszont ez a férfi azalapján, amit eddig beszélgettünk, nem egyszerűen szimpatikus, hanem gyakorlatilag teljes mértékben az esetem. Nagyon okos, a beszédstílusa, a szóhasználata, meg úgy minden amit "látok" belőle. Annyira szeretném megismerni, vajon ki lehet ő. Tudom, hogy ez nagyon gyerekesnek hangzik, de tényleg őszintén így érzem nem tehetek róla. Viszont sosem lehet tudni, hogy ki lehet valójában. Nem akarom "veszni hagyni", de félek is az ilyesmitől. Volt már tapasztalatotok? Hogyan biztinságos egy ilyen dolgot kiépíteni?2022. dec. 4. 21:57
11/11 anonim válasza:
Facebook csere előtt semmiképp ne találkozz vele. Ha nem akarja megadni, az már gyanús. En mondjuk videochatelnék is vele, vagy minimum hangüzenetek messengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!