Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok nőnek nem a pénz számít,akkor mi a baj a közmunkás pasikkal?

Figyelt kérdés

Dolgoznak,nem is feketén,hanem bejelentve.

Építi az országot,tesz a szép környezetért.

Sok nő miért szólja le őket?

Meg ilyeneket írogatnak hogy írjál majd ha min havi 300 ezret fizud van,mert alatta nem férfi a férfi.

Falugondnok vagyok,rengeteg közmunkás ismerősöm van,mindegyik ilyenekről beszél.

2022. dec. 4. 15:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20, kétlem, hogy a jelen vita résztvevői közül akár csak egy is közmunkás lenne.

Emellett, ha a szókincs és a kommunikációs kultúra meg is lenne (nem ezt tapasztalom), akkor se gondolom, hogy a normák és igények egyeznének.

2022. dec. 4. 19:40
 22/25 anonim ***** válasza:
3%
21. Tanulatlan ember vagyok, meg is meg van a magamhoz valo inteligenciam. Ekezetuk nelkul irok .oke!
2022. dec. 4. 23:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22, értem és közmunkásként tevékenykedsz?

A közeg, amiben az illető él és tevékenykedik nagyon meghatározó. Kevésbé tanult emberek esetében az a tapasztalatom, hogy azok tudják a lépést tartani egy beszélgetésben, azok tudnak érdemben hozzászólni, illetve megfelelő stílust megütni, akik értelmiségi közegben élnek, dolgoznak. Ez nem a közmunkás, vagy a betanított munkás fő jellemzője. Sajnos a szakmunkásé se a legtöbb esetben.

Márpedig a kommunikációs készség minden kapcsolat alapja, legyen az munka, baráti, vagy szerelmi kapcsolat.

2022. dec. 4. 23:48
 24/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem troll a kerdés, akkor jelezném, hogy a nők nem gazdag pasit akarnak, és tényleg nem ez számit, de azert egy netto 4-500 legyen már meg. (Én ennél valamivel többet keresek, (netto 650) ami szintén nem olyan jó fizetes, ha körbe nézek az ismerettségi körömben, de basszus, mennyit keres egy közmunkás? 80ezret? En fogom majd eltartani? Vagy ők hogyan gondolják ezt?
2022. dec. 5. 12:48
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
23. Témától függ ki miben tud hozzá szólni . Abban igazad van , hogy az ember beszédjén észre vehető ha többynire értelmes közegben volt, vagy olvasott.
2022. dec. 5. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!