Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok nőnek nem a pénz számít,akkor mi a baj a közmunkás pasikkal?

Figyelt kérdés

Dolgoznak,nem is feketén,hanem bejelentve.

Építi az országot,tesz a szép környezetért.

Sok nő miért szólja le őket?

Meg ilyeneket írogatnak hogy írjál majd ha min havi 300 ezret fizud van,mert alatta nem férfi a férfi.

Falugondnok vagyok,rengeteg közmunkás ismerősöm van,mindegyik ilyenekről beszél.

2022. dec. 4. 15:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, de a tanulatlan, motiválatlan férfiakat max. a hasonszőrű nők sezeretik.

És ne tegyél már egy lapra egy keveset kereső tanárt egy közmunkással.

2022. dec. 4. 16:07
 12/25 anonim ***** válasza:
3%

kiderült, hogy minden tanár szuper, csodás ember és pedagógus, mindent megtesznek a diákokért...szóval igazi jólelkű emberek.... :D

Most biztosan megváltozik majd a hölgyek véleménye ez által és tanárbácsival is összejönnek majd ...

2022. dec. 4. 16:22
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, miért nem jó a kozmunkas nő? Annyi van, mint a nyűh, legalábbis ahol élek mindenképp. Vagy mégis cél lenne, hogy ne kelljen éhenhalni? Miért nem a lomis cigányasszony a cél, aki a vásárban árul? Biztos vagyok benne, hogy több a bevétele, mint egy közmunkásnak. Ő is dolgozik.

Sima provokáció amit csinálsz. Ha valakinek kevés a szint ahol van, tegyen a kitörésért. Mert, tetszik, vagy sem, különböző szintek vannak, mind tanulság, mind anyagi, mind megbecsültség szintjén a munkák között.

Az adott munka szintje jellemzően meghatározó minden téren. A közmunkás bizony a legalja. Értem, hogy az is munka, de tanulatlan, műveletlen, teljesen más kommunikációs és viselkedéskultúrával, mint egy más szinten lévő. Arról nem is beszélve, hogy determinálja a gyermekek jövőjét.

A következő szint a 8 általánossal végezhető munkák. Lásd betanított gyári meló, amihez azért már nem árt tisztábbnak és valamivel értelmesebbnek lenni, de azért vannak átfedések a közmunkásokkal.

Aztan az érettségit már elváró munkahelyek, ahol elvárás egyfajta öltözködési, kommunikációs stílus és egy szintje az ápoltságnak. Ezekkel keveredve léteznek a szakmunkás munkák. Jellemzően ez a két típus jó együtt.

Aztán az egyetem. Végül a doktori címet elváró munkalehetőségek. Értelemszerűen minden egymáshoz közel álló kategória átfedésekkel működik. De ne várj már átfedést a közmunkás és az érettségi, vagy fölötti tanulmányokat végzett, ilyen szinten dolgozó emberekkel. Fordított nemekkel sincs átmenet. Mert a konyhalány nem lehet mátkája a hercegnek.

Mitől beszélnének szerinted? Hogy mozognának egymás köreiben? Hogy találnának közös tevékenységeket, közös ritmust?

Ez nem csak a pénzről szól, bár tény, hogy egy szint alatt már az is közrejátszik.

És értem, hogy a közmunka is fontos, ezt nem is vitattam. Az is munka, sőt sok másiknál megterhelőbb fizikailag. De, ettől még merőben más életvitel, gondolkodásmód és jövőkép társul hozzá.

2022. dec. 4. 16:23
 14/25 anonim ***** válasza:
62%

Itt nem a pénz a lényeg, hanem az ambíció, a tanulás/tanultság, műveltség, intelligencia.

Pl. egy tanár is kb. éhbérért dolgozik, de egy intelligens ember tudja, hogy ez egy megbecsülésre méltó munka, hiszen rengeteget tanult, művelődött, és annak szentelte az életét, hogy a következő generációt tanítsa.

Ha viszont valaki közmunkásként dolgozik, az se nem művelt, se nem ambiciózus. Persze még így is sokkal feljebb van a “ranglétrán”, mint mondjuk egy munkanélküli hajléktalan.

Én pedig nem nézem le őket, de tekintve, hogy egyetemen tanulok, méghozzá egy nagyon hosszú képzésen, mellette több munkahelyen dolgozom, és tudom, hogy a szakmámban is életem végéig fejlődni fogok, szellemi munkát végzek, nyilván nem sok közös lenne bennünk egy közmunkással.

2022. dec. 4. 16:40
 15/25 anonim ***** válasza:
8%
Bizonyos kor felett mar szurni lehet az olyan noket akiknek fontosabb x osszeg mint mag az ember.
2022. dec. 4. 18:28
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Hát igen, mi már csak ilyen kis pénzéhes ribik vagyunk, hogy diplomával, jó keresettel nem egy tanulatlan, motiválatlan közmunkásra vágyunk :D
2022. dec. 4. 19:14
 17/25 anonim ***** válasza:
2%
16. Eq szinted 10 et ha surolja.
2022. dec. 4. 19:19
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Az összes közmunkás akit ismerek, munka helyett vedel a kocsmában. Ha megjön a fizetés, 3 napig nem is látni őket a kijelölt munkaterületen. Erre nézzek fel? Kész vicc.-
2022. dec. 4. 19:25
 19/25 anonim ***** válasza:
97%

17, mi nem igaz abból, amit írt?

Egy közmunkás jellemzően tanult és motivált, ambíciózus jellem?

Ennek nincs köze az érzelmi intelligenciához. Ezek tények.

Attól, hogy minimális energia befektetés mellett, minimális igényekkel túl lehet élni, egy nagyon alacsony színvonalon, attól még had ne ez legyen már ez az ideális pár jellemzője.

Ennél a többség valamivel többre vágyik, főleg, ha ő maga ennél sokkal följebb van.

Ahol én élek, messze nem a kozmunkas az egyetlen lehetőség. Akinek mégis csak erre van igénye, vagy ennyire futja, azt nehéz sajnálnom. A gyerekeiket nagyon szoktam, a háziállataikat is szoktam, mert ők nem tehetnek róla, hogy nyomorban élnek. Egy felnőtt ember tehet magáért és minden nap ő dönt úgy, hogy inkább nem.

Az, hogy ez a mentalitás valakinek nem fér bele, miért az alacsony eq jele szerinted, számomra rejtély.

2022. dec. 4. 19:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
19. Annyira inteligensek , hogy ide tudnak írni és azonos szinten kommunikálni .
2022. dec. 4. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!