Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A személyiséged szerinted vonzó az ellenkező nem számára?
A személyiséget túlértékelik, hány olyan undorító személyiségű ember van ezen a világon aki kapcsolatban van, körberajongják a pozíciója miatt, a külseje alapján kedvesek vele.
Meg hányan vannak úgy hogy sokkal rosszabbul bánnak vele mint amit megérdemel!
"Teljesen mindegy milyen a személyiségem mivel nem jutok el odáig, hogy be tudjam mutatni, a szar külsőm miatt."
Nincsen olyan munkahelyed, baráti társaságod, vagy olyan közösségek, ahová akár hobbi, akár sport vagy bármi más miatt tartozol, és ahol lennének ellenkező nemű emberek?
14-es: Nincsen. Baráti körben alig van nő, aki van meg vagy foglalt vagy elképzelhetetlen, hogy összejöjjek vele.
Munkahelyemen általában idősebb nők (50+) vannak, vagy túl fiatalok (diákmunkások), akiket meg amúgy sem érdeklek.
Tavaly volt egy csaj akit érdekeltem, de jó nagy pofára esés lett a vége.
Szerencsére baártaimat nem érdekli hogyan nézek ki, és a munkahelyemen sem fontos ez, az a lényeg, hogy megcsináljam amit kell.
Nem, mert unalmas. Nincs magas IQ-m, jó humorom, sem érdekes és izgalmas hobbim vagy életem, amiről sztorizgathatnék, képtelen vagyok a small talkra stb. Szótlan-sótlan típus vagyok. Nőként pedig ez és a rondaság, pláne a kettő együtt a lehető legtaszítóbb.
(31/N)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!