Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő igényes magára, azt miért a leendő pasijával akarja megfizetetni?
Sokszor olvasni hogy a nőknek milyen sokba kerül a testük esztétikai fenntartása. És azért keresnek milliomost hogy az vagy fedezze ennek a költségét vagy mert ő így megérdemli.
Olyat sose hallottam hogy egy sportoló srác azt mondaná hogy ő mivel kocka hasú. Veszi a fehérjéket , kondi bérlet stb hogy ezért neki vagyonos nő “jár” és az igényes megjelenéséhez szükséges pénzt fizesse ki neki a nő.
Persze nem azzal van baj, ha valaki jobban akar kinézni, hanem azzal, mikor már irreálisan nem önmaga akar lenni. Azon lehet vitatkozni, hogy hol a határ és szerintem ez is egyénileg mindenkinél más, de van, ami már inkább visszatetsző.
Példaként szoktam azt hozni, mikor egy nő azt mondja, hogy "40 vagyok, de sok 20 éves megirigyelhetne". Nem, nem irigyel meg egy 20 éves sem, mivel ő még valóban fiatal, az azzal járó előnyökkel együtt. Ellenben az már megállja a helyét, ha azt mondja valaki, hogy "40 éves nő vagyok és sok 20 éves lány mondta, hogy majd 40 évesen ők is szeretnének így kinézni". Elsőre szinte alig van különbség, viszont pont benne van az, hogy ő nem a 20 évesekkel méri össze magát, hanem a 40-esek közül akar kitűnni. És ez óriási különbség.
"De egy 30 feletti nővel szemben nem elvárás, hogy 20 évesnek nézzen ki, legalábbis férfi oldalról."
Aha, és a rohadt tej meg a lefőtt kávé?
"40 vagyok, de sok 20 éves megirigyelhetne". Nem, nem irigyel meg egy 20 éves sem, mivel ő még valóban fiatal, az azzal járó előnyökkel együtt."
Nem minden fiatal szép vagy egészséges. 20 évesen 157 centihez 96 kiló voltam, szóval én simán irigyeltem a csini 40-eseket is. És a nők és férfiak többsége is túlsúlyos/elhízott, szóval nem a kivétel voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!