Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti összejönnétek olyan nővel, aki erősebb nálatok?

Figyelt kérdés
10 éve edzek és nem találok szerelmet. Félnének tőlem a férfiak?

2022. dec. 4. 00:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%

"#dominancia #fitness #hormon #gorilla"

Ha erőszakosan domináns, akkor nem. Akár erősebb, akár nem.

Ha a hormon készítményektől eltorzult, akkor sem

Ha úgy néz ki, mint egy gorilla, az nem tetszik.

Egyébként van pl olyan súlyemelő sportoló lány, aki többet emel, mint én és tetszik is, szimpatikus is, elvileg összejönnék vele.

2022. dec. 4. 08:36
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a kézimunkája és erősen rámarkol az ezredesre… úgy esélyes igen!
2022. dec. 4. 08:45
 13/28 mikeXxX ***** válasza:
66%
Összessègèben èn is több mint 10 ève edzem tehát nem hiszem hogy nálam erősebb lenne a nő viszont nem a fèlelem miatt nem kellene izmos nő pusztán taszító számomra ha már nem "nőies" egy nő amikor már inkább fèrfias kinézetű lesz egy nő akkor már nem látom benne a nőt ezt rengeteg nő hibájának látom a teremben hogy túl sokat akarnak elèrni ezèrt pont hogy nagyobb bajt csinálnak maguknak gyakran már egy pár fitness versenyző sem tetszik mert túl szálkásak . 43f
2022. dec. 4. 08:50
 14/28 anonim ***** válasza:
82%

Egy nő igen kis eséllyel lesz ténylegesen erősebb egy átlag férfinál, extra nélkül (aka növekedési hormon, szteroidok). Nyilván vannak kivételek, mint a súlyemelő nő, nagyon vékony férfi páros, de az esetek döntő többségében nincs szó ilyesmiről.

Én egy átlag nőhöz képest izmosabb vagyok, főleg felsőtestre, de soha nem volt ebből hátrányom. Bár tény, 157 centivel, és 50 kilóval nehéz is lenne, hiába van látható definíció a vállamon, bicepszemen... Etc. Soha nem leszek közel sem akárcsak egy szintben, még a 170 centis férjemmel szemben sem erőben.

De edzőtársaimnak sincs ilyen gondja, hiába magasabbak nálam. A probléma valószínűleg másban van. Lehet ez a viselkedésed, ismerettségi köröd, vagy bármi más, mivel nem ismerünk.

2022. dec. 4. 10:10
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen barátnőm, alapvetően jól tudom kezelni. Ami kizáró ok lenne, ha ezt folyamatosan hangsúlyozná, főleg mások előtt, illetve ha annyira túlzásba vinné, hogy a nőiessége rovására menne az izmosodás.

Nem tudom melyik korosztály vagy, de 30 felett már ritka ha a nő erősebb, akkor is, ha edzeni jár.

2022. dec. 4. 10:12
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
Meg szabad kérdezni milyen edzést csinálsz és milyen rendszerességgel?
2022. dec. 4. 16:00
 17/28 anonim ***** válasza:
nekem be jönne kell a védelem mondjuk én meg túl nyomi vagyok az ilyen nőkhöz
2022. dec. 4. 16:04
 18/28 anonim ***** válasza:
17, egy nő védjen meg téged…?😂
2022. dec. 4. 16:10
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
18 pontosan védjen csak meg ez itt nem spártaaaa
2022. dec. 4. 16:11
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
19, és mégis mitől? 😂 a rosszfiúktól az utcában?😁 hamar le fogják csapni a kezedről a hölgyet 😉
2022. dec. 4. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!