Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti összejönnétek olyan nővel, aki erősebb nálatok?

Figyelt kérdés
10 éve edzek és nem találok szerelmet. Félnének tőlem a férfiak?

2022. dec. 4. 00:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
21 éve intenzíven sportolok, abból 8 év versenysport volt. Sok férfinél erősebb vagyok, ebben egészen biztos vagyok, de a 170 cm/65 kilós adottságaimnak vannak limitációi. Ha küzdősportolnék és a megfelelő technikával kétvállra is tudnék fektetni egy nálam 20 centivel magasabb és 30 kilóval nehezebb testépítőt, aki híján van ezeknek a skilleknek (mint én most), erősebb akkor sem lennék nála, de főleg nem tűnnék mellette erősebbnek. Egy átlagos férfi mellett nem nehéz gyengébbnek kinézni, ha az ember lánya töpszli és vékony (sportos). A legtöbb férfinak nem az számít, hogy erős vagy vagy sem, hanem hogy a bicepszed ne legyen nagyobb, mint az övé. Egy átlagos adottságú, sportoló férfi bicepszének a méretét pedig valljuk be, szteroidok nélkül egy nő számára nagyon nehéz megközelíteni.
2022. dec. 4. 01:22
 2/28 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem, hogy ez gond lenne, ha máshol nem az edzőteremben tudnál ismerkedni. Ha tele vagy lőve szteroidokkal, és már nőnek sem nézel ki, az tud gondot okozni legfeljebb.

Ha nem erről van szó, a viselkedésedben keresd a problémát!

2022. dec. 4. 01:54
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát a párom karatézik. 40f
2022. dec. 4. 05:56
 4/28 anonim ***** válasza:
85%
60 kilosak nem is fognak ha azok jonnek be.. testesebb csavokat nem riasztasz vissza ,de azok nyilvan nem erdekelnek.
2022. dec. 4. 06:22
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon is. Tuti össze tudnál "csomagolni" már most, de tetszene is:).
2022. dec. 4. 06:22
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

Én is több mint 10 éve edzek, azt gondolnám hogy többnyire csak a doppingos nők lehetnek erősebbek nálam, akikkel nem jönnék össze de nem azért mert erősebbek nálam, hanem az egyéb mellékhatások miatt.

De aztán nemrég láttam egy nőt, osztrák nemzeti bajnok erőemelő laza 160 kg-al guggolgat úgy hogy leül a földre kb meg 200 kg fölött húz fel és elsőre egyáltalán nem néz ki úgy mint aki doppingolna.

Nekem nagyon vonzó hogy ennyire erős, a kérdés inkább az hogy ő összejönne e velem. :D

2022. dec. 4. 06:35
 7/28 anonim ***** válasza:
77%
6. Az majd agyvertesben kora elott hal meg.
2022. dec. 4. 06:44
 8/28 anonim ***** válasza:
18%
Agyverzesben*
2022. dec. 4. 06:44
 9/28 anonim ***** válasza:
17%
Nekiállna velem keménykedni egy ilyen nő,legombolnék neki egy olyan barackot,hogy a magokat rágás nélkül köpdösné ki.József 58F kőműves
2022. dec. 4. 08:10
 10/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem az edzés itt a gond, bármit csinálhatsz, ha nőként viselkedsz ( külső, gesztusok, kommunikáció) . Itt máshol lesz a probléma! Például ott, ha farkat is növesztesz.
2022. dec. 4. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!