Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan nők még léteznek akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők még léteznek akiknek a hobbija nem az utazás?

Figyelt kérdés

Hanem pl sportol valamit?

Olyan r unalmas már az összes nő ezzel az utazás dologgal jön, erről beszélnek minden első randin hogy 24 évesen már körbeutazták a világot (biztos keményen megdolgoztak értek).

2022. dec. 3. 06:48
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
59%
Nem értem miért a csorosagra van terelve mindig az ha valakit nem erdekel kimondottan az utazas. A nok nagy resze is inkabb nagyzolasbol utazik, egy kisebb resze meg valoban azert mert szereti az uj helyeket , a szep tajat , gasztronómiat , kulturat. Aki eddig is egyedul utazott azt semmibe sem gatolna ha kapcsolatban is egyedul menne , elvegre ha mar szabad nonek erzi magat ne okoz gondot neki.
2022. dec. 3. 09:19
 22/54 anonim ***** válasza:
81%

21 újabb marhaság... Lehet, hogy egy-két alkalommal az ember nagyzolásból megy ide-oda, de aki nem szeret valóban utazni, az egy idő után rohadtul nem vállalja az utazással járó kellemetlenségeket.

Az meg többnyire a pasikáknak szokott gondot okozni, ha a csaj helyettűk a barátnőkkel vagy más társasággal utazik el. Akkor jön a hiszti meg a féltékenykedés.

2022. dec. 3. 09:25
 23/54 anonim ***** válasza:
75%

Évi egyszer szeretek elmenni pár napra külföldre és megyek is, ha van valakim ha nincs.

Kirándulni is szeretek, túrázni akár barátokkal együtt.

Összeülni is jó barátokkal.

Évi 2szer megyek lőni.

Futni járok, szeretek filmezni, motorozom. És nem, nem kell ezt a másiknak fizetni, magam is megtehetem! De hasonló párt is kerestem magamnak mindig, aki partner ebbe.

Pénzszorás..? Kinek mi. Van aki hitelre vesz autót sztm az pénzszorás vagy a 300 ezres telefon. Mégse nevezem hülyének az illetőt, mindenki arra költ, amire akar.

Kutyám fél millió volt, az agámám 400 ezer...nekem ez fontos és pont.

Autóm 10 éve van nálam és most költöttem rá 1 milliót kb, szeretem azt a kocsit és amíg műszakilag jó, addig nem kell más. Motorom 2 millió volt.

Tettem azért, h jól keresek és éljek.

Mindenkinek más számít.

Van aki táncol, küzdősportol, stb...akkor meg az lenne a bajod.

A másik, h amúgy is unalmas a legtöbb fefi is. Régebben neten ismerkedtem...kit szeretsz csinálni? Válasz: Filmezni, gépen játszani, horgászni, foci...én meg azt nem szeretem.

N 30

2022. dec. 3. 09:34
 24/54 anonim ***** válasza:
73%

23 vagyok.

21. Ha egyszer van párom, akkor a legtöbb dolgot vele szeretném átélni, ezért keresek hasonló párt. Párommal az az egy nem stimmel, h nem motorozik.

Mellesleg volt párom évi 3szor minimum utazott és mentem vele én is, rengeteg új élmény. Azóta jobban szeretek utazni pl.

2022. dec. 3. 09:37
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Utálok utazni általában. Maximum a társaság kedvéért megyek szívesen, pl baráti nyaralások mindig nagy bulik szoktak lenni, mindenki hozza a párját is, fél évre előre lefoglalunk mindent... Ezeket nagyon szeretem. A városnézős fancyzést és folyamatos talpon levést a tűző napon viszont nagyon nem.

A hobbijaim többségét szinte bárhonnan és bármikor lehet végezni. Épp azért szeretem őket, mert jól illeszkednek az életembe, a zsúfoltabb időbeosztásomba is. De ez nem jelenti azt, hogy nem tapsolok el rá milliókat, szóval ha az az a része zavar, hogy szórom a saját pénzem, akkor bocsi, de én sem vagyok a te embered. :D

2022. dec. 3. 09:57
 26/54 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Lenne rá pénzem de amíg nem birunk házat venni spórolunk mindenen. Majd utána be lesz pótolva. Ha minden igaz.

2022. dec. 3. 10:12
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. dec. 3. 10:14
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Amíg fiatal az ember, addig érthető, hogy világot lát, utazik. Nincs kötöttség, család, könnyen megoldható egy átlagos bevételből.Nem mondom, hogy fiatalon bejártam Európát, de amit akartam, azt megnéztem. Barcelona, Marbella, Korfu, Alpok, London pipa, jó volt és nekem elég is volt.

Amikor viszont a társkeresőn is azt látom, hogy minden 2. elvált nő valamilyen tengerpartról, hegyekből, világvégi veretős helyről lőtt szelfiken pózol, akkor mondom, te drága kenyér...

Kell a kikapcsolódás mindenkinek, nyilván jól esik pár napra elutazni a nyári szabadság alatt egy másik helyre, de ne már, hogy csak a horvát tenger, meg a svájci alpok, vagy Karintia létezzen! Ráadásul akárki akármit mond, az utazás egy igen drága hobbi, főleg az utóbbi 2 évben lett az. Szerintem máshogy is ki lehet kapcsolódni, a hobbi szintű utazgatás pénzkidobás egy felelős felnőtt embernek.

2022. dec. 3. 10:15
 29/54 anonim ***** válasza:
0%
24. Burzso csalad sarja vagy .. neked tobb millios verseny motorra is telik ..
2022. dec. 3. 10:21
 30/54 anonim ***** válasza:
0%

"Burzso csalad sarja vagy .. neked tobb millios verseny motorra is telik .."

Egy lancdohanyos, csoves buszsofor a #24-es.

38F incel

2022. dec. 3. 10:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!