Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan nők még léteznek akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők még léteznek akiknek a hobbija nem az utazás?

Figyelt kérdés

Hanem pl sportol valamit?

Olyan r unalmas már az összes nő ezzel az utazás dologgal jön, erről beszélnek minden első randin hogy 24 évesen már körbeutazták a világot (biztos keményen megdolgoztak értek).

2022. dec. 3. 06:48
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
1%

Ebben az idoszakban a Nyilas Pluto generacioba tartozo csajok a dughato korosztaly. Egyszeruen meg kell varni, amig a Bak Plutos csajok dughato korba ernek, es le fog csengeni ez a nagy #traveladdict mania.....

38F incel

2022. dec. 3. 08:01
 12/54 anonim ***** válasza:
74%

A pénzszórás azt jelenti, hogy felesleges dolgokra költöm a pénzt!

De, ha én szeretek utazni, az miért is pénzszórás?

Vagy azert zavar, mert csoró vagy, es neked nem telik rá? Mert ugy értem

2022. dec. 3. 08:10
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
6. Erasmussal vagy különböző ingyenes vagy filléres progikkal én is. Vagy pl. mivel a barátokkal szétrobbantunk érettségi után előbb az ország (aztán a világ) minden részébe, ezért őket is szívesen meglátogattam más városokban gyakran. De rendes klasszikus nyaralásokra szállásfoglalásokkal, repjeggyel/autózással, drága élményprogikkal viszont nem hagytam ott milliókat az évek alatt. Mert ahogy mondtam volt egy nagyobb célom, amire gyűjtöttem tudatosan és ez azzal járt, hogy többek között a nyaralgatásokról, utazgatásokról is lemondtam. Nem volt ilyen bennem, hogyha ide vagy oda nem megyek el 22/27 évesen akkor soha nem is fogok tudni.
2022. dec. 3. 08:14
 14/54 anonim ***** válasza:
77%

Hans: gratulálok a teljesítményhez , hogy minimum ki menj Ausztriàba bècsbe vonattal , oda aztán krva nagy lóve kell.

38F incel: miért nem ott abban osztod az észt amihez értesz is?

Az mi is lenne?? Incel osztja az észt a csajozasról bmeg , mintha egy kerekesszèkessel beszèlgetnèl a sprintelèsről 🤣

2022. dec. 3. 08:39
 15/54 NTBS ***** válasza:
100%
Igen léteznek. Van egy ismerősöm, aki 10 km nem hajlandó utazni, hogy találkozzunk.
2022. dec. 3. 08:44
 16/54 anonim ***** válasza:
5%
Ma már minden nő elvárja, hogy évente legalább kétszer elvidd nyaralni. Persze abból sem a legolcsóbb helyekre.
2022. dec. 3. 08:45
 17/54 anonim ***** válasza:
81%

Jaj ezek a kedvenceim :)

Persze, hogy szeretünk utazni. Mindenki szeret utazni. Tudjuk, hogy az utazás egy klassz dolog, még ha te nem is csinálod, furcsán nézünk azokra, akik nem teszik ki a lábukat a faluból. És milyen jogosan!

Ilyenkor mindig leírom, hogy az én hobbim az evés és a levegővétel. :)

2022. dec. 3. 08:51
 18/54 anonim ***** válasza:
34%
Nem lenne ezzel semmi baj, ha legalább az utazás rátok eső költségeit kifizetnétek.
2022. dec. 3. 08:53
 19/54 anonim ***** válasza:
22%

18. Adom!

(Tinisen: szétadom!)

2022. dec. 3. 08:55
 20/54 anonim ***** válasza:
86%

16

Szinglik is utaznak, hülyegyerek.

2022. dec. 3. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!