Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan nők még léteznek akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők még léteznek akiknek a hobbija nem az utazás?

Figyelt kérdés

Hanem pl sportol valamit?

Olyan r unalmas már az összes nő ezzel az utazás dologgal jön, erről beszélnek minden első randin hogy 24 évesen már körbeutazták a világot (biztos keményen megdolgoztak értek).

2022. dec. 3. 06:48
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
66%

Egyrészt, miért ne dolgozhatott volna meg érte? Másrészt, mi közöd hozzá, hogy mennyit dolgozorr érte? Annyira utalom ezt a stílust.

A kérdésre válaszolva, kirándulni is szeretek, olyannal, akivel lehet közben beszélgetni, hülyülni, szeretek olvasni, gravirozni, festeni, pirográffal alkotni, rajzolni.

Van két macskám, értelemszerűen velük is szeretek foglalkozni. Nagyon szeretem a növényeket, rovarokat, állatokat egész sok mindent tudok róluk, rengeteg szobanövények van.

Szeretek sorozatokat nézni, akár trash kategóriát is, mint most a valóvilág. Szeretem a hangoskönyveket, szórakoztató irodalom és pszichológia témakörökben egyaránt.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe. És, igen, én is szeretek utazni, bár nem a világjárás a célom. Én a buszos utakat szeretem, illetve belföldön kocsival szeretek menni. Az utazás, nyaralás során is az aktív pihenést szeretem, a városnézést, túrát, evezés akár kenuval, síelés, azt, amiből élmény lesz.

2022. dec. 3. 07:11
 2/54 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nincsenek sportoló , vagy kondis nők 🙄

Csak most szólok , hogy ott még az lenne a problémád , hogy az edzés , meg a terem

Ráadásul ha profi sportoló, akkor az edzés talàlkozik az utazással.

Amúgy másik kérdésben minden leírta, hogy ha neked az a hepped, hogy munka -> bót' -> alvás ,akkor ennek megfelelően kell párt keresni

2022. dec. 3. 07:13
 3/54 anonim ***** válasza:
69%
Téged azért zavar mert te csóró vagy utazni.
2022. dec. 3. 07:14
 4/54 anonim ***** válasza:
66%

Miért baj az, ha imádok utazni??? Komolyan! Nagyon érdekelne a válasz! (Bár gondolom, nem fogok rá valaszt kapni)

Imádom a tengert, a napozást, imádok új országokat, kulturakat megismerni, kirándulni szép helyeken!

P.S.: Ettől még sportolok!

2022. dec. 3. 07:29
 5/54 anonim ***** válasza:
91%
3. Én pl. lakásra gyűjtöttem egész huszonéves koromban, most 28 évesen lett nem rég saját lakásom. Ezért elég sokat takarékoskodtam, spóroltam, nem volt autóm, nem laktam egyedül, nem utazgattam, de ezek miatt havi több százezer maradt meg. Nekem ez volt a célom és ez lemondásokkal járt. Nem vagyok csóró, csak nem utazgatásra költöttem eddig a pénzem. Most hogy már megvan a lakás utazgatok, voltam idén Angliában, Spanyolországban, Olaszországban és még megyek a jövőben is helyekre, de mindennek megvan a maga helye az életben. Én előbb a lemondásokat választottam a nagyobb célom elérése érdekében és majd csak aztán élvezem az életet.
2022. dec. 3. 07:31
 6/54 anonim ***** válasza:
56%

Detto

De ettől még tudtam utazni!

4es voltam

2022. dec. 3. 07:42
 7/54 anonim ***** válasza:
85%
Léteznek, bár szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Fiatalon van lehetőség és idő világot látni, akár csak belföldön utazni. Hogyha neked nincs igényed rá, és szeretsz mindig négy fal között lenni, nagyon nehéz lesz fiatalon párt találnod!
2022. dec. 3. 07:44
 8/54 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Dettó. bár ha így haladunk gazdaságilag akkor nyugdíjas koromnál előbb nem fogok tudni utazni 😅

25 évesen még nem jártam még az országhatár közelében sem...

2022. dec. 3. 07:49
 9/54 anonim ***** válasza:
24%

Fuh ne is mondjátok. Én már nem egy csajt hagytam ott az asztalnál mikor kibokte ezt.

A pénzszórást nem birom elviselni.

2022. dec. 3. 07:52
 10/54 Hans Pötterman ***** válasza:
78%
De sztem az lesz a megoldás hogy fogom magam kiköltözök az usaba amúgyis közelebb áll hozzám valahogy az ottani élet,meg a mentalitás. Sokkal emberibb mint ez a balkáni bunkókkal teli régió.(én is az vagyok,nem tagadom, de egyre jobban zavar)
2022. dec. 3. 07:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!