Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud tenni egy nő a külsejéért, ami tetszik a férfiaknak?
19. Dehogyisnem vágjuk.
Csak szerintem a sok szépségápolási macera mit sem ér, ha valaki "máshogy szerencsés" genetikailag (valaki ezt a szót használta itt és nagyon megtetszett. Olyan Fábry-s)
F
Ez a kérdés nem férfiakhoz szól, fogalmuk sincs, mi tetszik nekik.
Amit tenni tudsz, hogy kihozod magadból a legtöbbet.
Nézd meg, hogyan kell arcodhoz arányos szemöldököt vágni ÉS szedni. A szálak hosszát is vágd, alakítsd ki a formát, szedd ki a felesleges szálakat, vágd őket méretre és FÉSÜLD meg, mielőtt elindulsz. Ha festett hajad van, fesd be világosabb árnyalatúra, mint a hajszíned. Ne satírozd be, ha nincs hiányzó rész benne.
Figyelj a hibátlan bőrre, egészséget sugároz. Naturlandos kénes és/vagy szalicilsavas párszáz forintos arcmosóval, néha mosd át, attól minden miteszer és pattanás eltűnik 3 héten belül. Az orrodat kend át szalicil, naturland spiritussal, oldja a faggyút, nem fog fényleni, mattul tőle. Miteszereket, pattanásokat ne hagyj az arcodon, ha kinyomtad, kend be azzal, amivel az orrodat, pillanat alatt begyógyítja a sebeket és kioldja a maradék faggyút(ne érdekeljen semmi, amit kozmetikus mond).
A szádat radírozd át cukorral(nem kell a drága cucc rá), az leszedi az elhalt hámsejteket, majd kend carmexszel, kicsit "csíp", ettől megduzzad és pirosabb lesz, és persze hidratált. Kicsit kenhetsz a szemöldöködre is, hogy fixáld(vagy waxot), de nem muszáj.
Most nekiállhatsz sminkelni. Az arcodnál egy árnyalattal világosabb alapozó, natúrsmink, minimális. A fontos részek, hogy a szemeden legyen natúr, harmonizáló árnyalat, a szájad legyen a központi rész, ha nincs nagy állkapcsod. Ha van, akkor szemre több, szájra kevesebb, de még mindig mindenből kevés.. jól sminkelni tanulni kell önszorgalomból, alig kell valamit használni, azt meg ügyesen.
Hajad legyen frissen mosott, ápolt, arcodhoz előnyös frizura, ha vidéki vagy, utazz fel Budapestre egy jobb szalonba, itt tisztában vannak azzal, mi "menő", ettől úgy fogsz festeni, mint a lányok a neten:) Ha hosszú hajad van, akkor tök mindegy, ki vágja, keress jól álló frizurát a neten, vagy oldalválasztékkal fésüld az arcod egyik felére. Menő most a két copfos konty középválasztékkal. Ha frufrud van, mindenképp bpre utazz fel, hogy ne bilifejet vágjanak.
Öltözködj úgy, ahogy a neten látod, csak kevesebb pénzből és alkalomhoz illően. A férfiak szeretik a kilógó vállakat, a keskeny derekat, meg a hurkátlan hasat, dekoltázst, hosszabb lábakat. Ezek így egyezményesek, a többinél megoszlanak a vélemények cickó és fenékméretben, izmosságban, kövérségben magassarkús-ruhás vagy sportos között.
Hogy elérd a hosszú láb, lapos has, keskeny derék kombót, vegyél egy alakformáló harisnyát a calzedoniából, és legyen rajtad fekete nadrág vagy szoknya. Derékra rakhatsz vékonyabb fekete övet, vagy magas derekú cucc + köldökig érő felsővel kombinálhatod. Magassarkú sokat segít az alak nyújtásán, de aki sportosra bukik, nem fog bejönni. Vegyél olyan sportcipőt, amibe +5 centit beépítettek, régen ez az airmax volt most nem tudom, melyik menő. A cipőd legyen fekete, ha a nadrágod is az, max egy kicsi színben térjen el. Ha világos cuccban vagy, a cipőd is legyen világos.
Amennyiben nem tetszik az arcod valamiért vagy hiányérzeted van, vagy okosnak szeretnél látszani, válassz szemüveget, ilyen kékfényszűrőset a clairsből vagy olyan optikából, ahol "divatos" kereteket is árulnak. Nyugodtan szánd rá az időt, de csak puccba vágva menj oda, hogy ahhoz a megjelenéshez illeszkedjen a keret:)
Legyél szőrtelen mindenütt, tiszta, ha parfümöt választasz legyen "friss" illatfajta, manikűr-pedikűr formára vágva, semmi műköröm vagy géllak(max a lábakon legyen géllak), natúr egyszínű alig feltűnő, vagy nagyon natúrnak látszó rövid francia. Ünnepeken mehet a bordó a rövid körmökön, hosszún soha. Bajuszt szőrteleníts, orrodból vágj ki egy kevés szőrt, ha mazo vagy gyantázhatod is. Fülbevaló ízlés és frizura szerint. Próbáld mindig kihúzni magad, ne görnyedj, és amikor lépsz, próbálj egy csíkon haladni, tehát kicsit keresztbe rakd a lábad, így ringani fog a feneked járáskor:) Ha széken ülsz, sose dőlj hátra, lábat oldalra csapd, így jobban nézel ki, hosszabbnak tűnik a lábad. Mosolyogj, valamennyire rendezett és többé kevésbé fehérek legyenek az első fogaid, ehhez használhatsz szódabikarbónát egy egy átmosáshoz, de csak nagyon ritkán, mert jobban romlik tőle a fogad, nagyon ritka havonta egyszer kétszer pár pillanatig mosd.
Sehol ne legyen rajtad kósza szőr vagy hámló, esetleg érdes bőr(lábon se). Könyököt, talpat, kézfejet hidratálj, könnyen ráncosodnak.
Nézz mások szemébe/arcába egy pillanatra, kicsit mosolyogva, miközben elhaladsz mellettük. Igyál többször keveset, a férfiak szeretik az ivó nőket nézni, és sokat javít az összhatáson, ha van nálad könyv is, a kezedben, ha sétálsz, olvashatsz is. Ha van hosszú sálad, hagyd magadon, miután levetted a kabátodat, nyújtja az alakod és feltűnést kelt. Lassan közlekedj.
Ezzel ki is hoztad magadból a legtöbbet:)
"Ez a kérdés nem férfiakhoz szól, fogalmuk sincs, mi tetszik nekik."
Ha te mondod...
Ezt egy olyan nő írta, akinek a kotyvalékokkal elcseszték az arcát a kozmetikusok, és ezzel tartja karban. A kozmetika egy kihalóban lévő kuruzsló foglalkozás(legalábbis bőrápolás terén). Kérdezz meg bőrgyógyászt, ott is van pár csapnivaló, de miteszerekre, pattanásokra mind szalicilt ajánl, csak a 10x ennyibe kerülőt.
Én tudom magamról, hogy hat minden, amit leírtam. A férfiak csak annyit látnak, hogy "nagyon szép ez a nő", idáig futja, a legtöbb nő sem tudja, hogy mitől szép, vonzó a másik. Az apró részletekre nem figyelnek, hogy mitől is, azt csak azok a nők látják, akik észreveszik, ha bámulják őket, hogy mit bámulnak rajtuk. Pl a mellét mindenki észre szokta venni, ha nézik, az általam leírtak is ilyenek. Ha ilyesmit csinálsz, nézni fognak, vonzóvá tesz. Az arcápolás is valóban segít(férfiaknak is egyébként, 300 forintos termékek), az öltözködést meg már 100ezren leírták, ott semmi újat nem mondtam. Persze nem kell elhinni, de nekem bevált. A privátot írónak: Nyugodtan, anonim oldal, úgy használod fel, ahogy tetszik.
Ja és még egy "titok". Hagyd a tök drága dezodort, ami legtöbbször nem is hat. Van egy olcsó patikában kapható izzadásgátló. Semmi szaga nincs, de garantáltan nem izzadsz tőle nyáron sem: Solutio antisudorica, meglepetés, naturlandos.. ilyen átlátszó folyadék, nagyon keveset kell belőle használni, egész nap hat, rendkívül olcsó, sokáig elég és hatásos. Szaga semmi sincs, de a deok úgy sem szoktak passzolni a parfümmel, szóval elég ez, meg a parfüm. Vízzel ne érintkezzen mikor felkened, akkor mar!
#28 oké, és hány éves vagy? Mindenkinek más a bőrtípusa, alkoholos dolgokkal viszont senkinek nem lenne tanácsos kenegetni. Egy jó bőrápolási rutin alapja a ph semleges lemosó, megfelelő hidratáló, retinolos termékek, hámlasztók, fényvédő (plusz mindenfele extra igény szerint, én használok antioxidans és peptidtartalmú szérumokat is). Amiket te leírtál, az talán rövid távon hatásos pattanások ellen, hosszú távon viszont tönkreteszi a bőrt. Attól, hogy te nem megfelelő kozmetikushoz jártál, még bőven van létjogosultsága a kozmetikai kezeléseknek, főleg 25 év felett, mikor évente 1%-kal csökken a kollagéntermelés.
Egyébként meg biztos nem ezektől vagy vonzó a férfiaknak, amiket leírtál (főleg, hogy egy csomó ilyen gázos dolog van közötte), hanem attól, hogy jó genetikával születtél. Én sokkal tudatosabban ápolom a hajam, bőröm, vigyázok az egészségemre, sportolok, a környezetemben mindenféle nagyképűség nélkül én vagyok a legcsinosabb és legápoltabb, a zero effort barátnőim mégis sokkal sikeresebbek smink nélkül melegítőben, mert egyszerűen szebbnek születtek. Bármiben fogadok, hogyha nem foglalkoznál magaddal, akkor is nagyjából ugyanennyi férfinek tetszenél.
32 éves vagyok. Nem genetika és több, mint 5 éve használom őket. Ezek hatnak, a többi nem. Ebből is leginkább az utolsó, a szalicilsavas naturlandos folyadék, de a kénes meg a szaliciles arclemosó is sokat segít. Biztos rossz érzés, ha sok pénzt költesz, sokáig használsz valamit, és annak tulajdonítod a sikert, de az én arcom tiniként és fiatal felnőttként olyan volt, mint a buborékfólia, 3 hét után meg szinte semmi sem lett rajta a kénes arclemosótól, majd a sebek is elmúltak a szaliciles cucctól. Pattanásra csoda, egy kozmetikus és bőrgyógyász sem tudott segíteni, még le is hámlasztották a fejem rendesen, előtte meg százezrek mentek el minden szrra, fény, meg kozmetikai parasztvakításra.
Ez hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!