Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renix kérdése:

Valljak szerelemet vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Az alap felállás a következő:

A párommal 4 éve vagyunk együtt, de már néhányszor megfordult a fejemben, hogy külön utakon kellene fojtatnunk. Mindig arra lyukadtam ki, hogy nem szeretnék egyedül maradni, így együttmaradtunk.

Azonban van neki egy kollégája, akivel kapcsolatban már akkor jó érzéseim voltak, mikor a párom bemutatott egymásnak. Nagyon szimpatizálunk egymással, néha már rajta-rajta kaptuk a másikat, hogy egymást bámuljuk.

Na de ott a bökkenő, hogy a kollegának is van barátnője, akivel igazából se veled, se nélküled kapcsolata van, csak az utóbbi 1-2 hónapban vannak sülve-főve együtt.

Úgy érzem, hogy a kolléga lenne az igazi, ő sokkal több mindent megmozgatott bennem minden érintés nélkül, mint a párom testi érintekezéssel bármikor.

Kérdésem lenne, hogy szerintetek mennyire lenne probléma, ha elmondanám a kollégának az érzéseimet? Szerintetek feladná-e a jelenlegi kapcsolatát? A munkahelyére tekintettel esetleg nemet mondana?

A párom 26 éves férfi, a kolléga 30 éves férfi.

(Csak hogy kerek legyen az egész én 26 éves nő vagyok.)

2022. dec. 2. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Szegény párod :( Ő tud erről legalább? Hogy ő sosem volt olyan jó?

na mindegy, izé, hát kínos. Munkahelyen amúgy is ritka, amikor ezek a szerelmek működőképesek. Szerintem tegyél pontosan úgy, ahogy jónak látod.

2022. dec. 2. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Troll kérdés megint?
2022. dec. 2. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Ribi vagy. Futsz a nagyobb kolbász reménye után. 🤣
2022. dec. 2. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem is ismered azt a férfit, honnan vagy ennyire biztos benne, hogy ő az igazi? Istenem, miért tartanak ott huszonéves nők, mint a tinik, hogy úgy “szerelmesek” a másikba, hogy nem is ismerik. Aztán csodálkozunk, ennyi szr kapcsolat és válás van, meg egyedülálló édesanya.
2022. dec. 2. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Lehet nem volt egyértelmű a leírás.

Sokszor össze szoktunk ülni beszélgetni az ő baráti körével és ő is a miénkkel, így azt hiszem elég jól ismerem a kollégát, tudok véleményt alkotni róla.

És a legnagyobb félreértés, hogy nekem egyik sem a kollégám, a két férfi munkatársak.

Megértem a korábbi kommenteket is, nem fogom magamra venni. Már csak azért se, mert a saját boldogságomat szeretném megélni és jelenleg azt érzem, hogy nem a párom mellett élem meg. Pusztán csak félek, hogy kiadom a lapjaimat a kollégának és pofára esem.

2022. dec. 2. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

Hát nem azzal kellene traktalni, hogy szerelmet vallasz neki ez száz biztos.

Arról nem beszélve, hogy oké, hogy a te párkapcsolatod nem működik, de más kapcsolatába nem illik belerontani ajtostul.

Ha kellesz neki akkor ő is otthagyja a párját és osszejottok. De neked nem azért kellene szakítani hogy vele légy hanem mert nem vagy szerelmes a párodba.

Ha úgy kell lennie úgyis együtt lesztek...

2022. dec. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!