Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy szerelemért mint anyuka ti elhagynatok a 3 evves gyereketek ? Mármint olyan értelemben hogy hagynatok hogy apja és családja nevelje ti meg nagyon ritkán latnatok mert külföldre kéne költöznotok. Megeri a szerelemért ilyen áldozat?
Nem rólam van szó ne tamadjatok . Csak egyik ismerősömmel ez történt.
Anyuka azóta is csak kb 4 havonta tud látogatni. És csak apa meg mamája van a kislánynak.
A gyerekemnél (és a normális lelki fejlődésénél) nincs fontosabb. Felelősséggel tartozom érte, egy férfi se érne annyit, hogy csorbuljon a gyerekem bizalma bennem/csalódjon bennem, mert elhagyom a nagy szerelemért.
Ha tényleg a nagybetűs szerelem lenne, nem kérné azt a férfi, hogy válasszak.
Szóval nem, nem hagynám el.
Mit számít, hogy mások mit tennének?
Sajnos naponta megesik az ilyesmi nőkkel és férfiakkal is a földgolyón.
A gyerekeket nagyon sajnálom.
2-es sajnos nagyon is gyakori. Egyáltalán nem ritka.
Egyébként én sem hagynám el a gyerekem semmilyen nagy szerelemért.
Apa lelepese gyakoribb de fiatal anyák esetén a másik verzió is elofordul sajnos .
Szerintem mind 2 rossz de ha az hagy el aki megszul akiben felnőttel nagyobb árulás.
Nem tudnám megtenni.
Ellenben azt nem igazán értem, miért más a megítélés, ha anyuka, vagy apuka teszi ezt.
Apuka ilyen esetben max ha a tartásdíjat kifizeti, már a glória világít a feje fölött.
Ugyanilyen esetben anyukàt leköpdösik.
Na, nekem ez rohadtul nem tetszik annak ellenére, hogy én nem lennék erre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!