Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nagy szerelemért mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy szerelemért mint anyuka ti elhagynatok a 3 evves gyereketek ? Mármint olyan értelemben hogy hagynatok hogy apja és családja nevelje ti meg nagyon ritkán latnatok mert külföldre kéne költöznotok. Megeri a szerelemért ilyen áldozat?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó ne tamadjatok . Csak egyik ismerősömmel ez történt.

Anyuka azóta is csak kb 4 havonta tud látogatni. És csak apa meg mamája van a kislánynak.

2022. júl. 12. 19:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%

A gyerekemnél (és a normális lelki fejlődésénél) nincs fontosabb. Felelősséggel tartozom érte, egy férfi se érne annyit, hogy csorbuljon a gyerekem bizalma bennem/csalódjon bennem, mert elhagyom a nagy szerelemért.

Ha tényleg a nagybetűs szerelem lenne, nem kérné azt a férfi, hogy válasszak.

Szóval nem, nem hagynám el.

2022. júl. 12. 20:02
 2/32 anonim ***** válasza:
84%
Vannak ilyen nők, ritka, de vannak.
2022. júl. 12. 20:03
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Mit számít, hogy mások mit tennének?

Sajnos naponta megesik az ilyesmi nőkkel és férfiakkal is a földgolyón.

A gyerekeket nagyon sajnálom.

2022. júl. 12. 20:03
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem tenném. Eleve milyen nagy szerelem, aki külföldön él, és miatta kell költözni, és nem közös döntés? A gyereket otthagyni sem volt kötelező, ő döntött így.
2022. júl. 12. 20:10
 5/32 anonim ***** válasza:
80%

2-es sajnos nagyon is gyakori. Egyáltalán nem ritka.

Egyébként én sem hagynám el a gyerekem semmilyen nagy szerelemért.

2022. júl. 12. 20:13
 6/32 anonim ***** válasza:
75%
5# annyira csak nem lehet gyakori, statisztika sincs rola, ill nem találok.
2022. júl. 12. 20:15
 7/32 A kérdező kommentje:

Apa lelepese gyakoribb de fiatal anyák esetén a másik verzió is elofordul sajnos .

Szerintem mind 2 rossz de ha az hagy el aki megszul akiben felnőttel nagyobb árulás.

2022. júl. 12. 20:22
 8/32 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudnám megtenni.

Ellenben azt nem igazán értem, miért más a megítélés, ha anyuka, vagy apuka teszi ezt.

Apuka ilyen esetben max ha a tartásdíjat kifizeti, már a glória világít a feje fölött.

Ugyanilyen esetben anyukàt leköpdösik.

Na, nekem ez rohadtul nem tetszik annak ellenére, hogy én nem lennék erre képes.

2022. júl. 12. 20:24
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy miért nagyobb árulás az ha az anya hagy el, mindkét szülő felelős érted ha megszületsz.
2022. júl. 12. 20:30
 10/32 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanolyan gáz, mintha az apa csinálja, csak az megszokott a társadalom részéről
2022. júl. 12. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!