Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nagy szerelemért mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy szerelemért mint anyuka ti elhagynatok a 3 evves gyereketek ? Mármint olyan értelemben hogy hagynatok hogy apja és családja nevelje ti meg nagyon ritkán latnatok mert külföldre kéne költöznotok. Megeri a szerelemért ilyen áldozat?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó ne tamadjatok . Csak egyik ismerősömmel ez történt.

Anyuka azóta is csak kb 4 havonta tud látogatni. És csak apa meg mamája van a kislánynak.

2022. júl. 12. 19:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%
Én nem tudnám, de vannak akik igen.Azt én sem értem, ha apuka teszi ezt az miért más?
2022. júl. 12. 20:52
 12/32 A kérdező kommentje:

Persze de egy kisgyerek kivel van otthon általában? Ki szoptatja?stb

A nagyon kicsi gyerekek egyértelműen jobban kötődnek anyjukhoz .

Így ha az lép le az nagyobb baj mintha az apuka .

2022. júl. 12. 20:55
 13/32 anonim ***** válasza:
84%

Én sem értem, miért kezeljük sokkal negatívabban ha az anya lép le, az szinte mindennapos és mondhatni elfogadott, hogy az apa hagyja el a családját és találkozik a kicsivel párhavonta.

Ugyanakkor én vinném magammal a gyereket. Elfogadom, hogy valaki rosszkor találkozik a "nagy ő"-vel, és emiatt felrúgja a házasságát, ilyen előfordulhat, még ha nem is szép vagy támogatandó dolog, de hát ez van, az érzelmeit az ember nem tudja irányítani, ha mást szeret hát mást szeret. Viszont a gyereket biztos, hogy sosem tudnám elhagyni. Ha már lelépek, akkor vinném őt is magammal. 3 évesen még elég kicsi ahhoz, hogy ne legyenek komoly barátságai meg saját kis élete, amiből kiszakítom (mint mondjuk 8-9 évesen lenne, amikor már azért az iskola, a barátok, a megszokott rutin, stb mind-mind sokkal jelentősebb már az életében), az meg, hogy az apja és a nagyanyja 4-havonta látja, hát szerintem még mindig kisebb trauma neki(!), mint ha az anyja látja ilyen ritkán. De ez csak az én véleményem, nyilván függ a családi kapcsolatoktól is. Van az a helyzet, amikor tényleg jobban jár a gyerek, ha az apja/nagyanyja neveli az anyja helyett, nálunk tudom, hogy a kislányom iszonyatosan anyás, őt rettenetesen megtörné ez a szituáció, és bár szereti és ragaszkodik az apjához, megközelítőleg sem érné akkora traumaként ha magammal vinném külföldre, mintha elhagynám. És ugyan én nem vagyok híve az anyai mártíromságnak, sőt, de azért az tény, hogy anyaként egyszerűen nem teheted meg, hogy önző vagy és nem veszed figyelembe a gyereked érdekeit/érzéseit.

2022. júl. 12. 20:56
 14/32 anonim ***** válasza:
76%
Ott hagynám a fenèbe, csak púp a hátamon.
2022. júl. 12. 20:57
 15/32 A kérdező kommentje:

Meg alapból egy apa pótolható. Nem tartanak sokáig és egy nő talál olyan férfit aki a gyerekkel együtt szereti .

Szerintem új anyát keresni sokkal bonyolultabb mert alapból mélyebb a kötődés a régihez .meg egy nő nem fog örülni annak hogy más gyereket kell nevelni legfeljebb hs neki is van

2022. júl. 12. 20:59
 16/32 anonim ***** válasza:
96%

Nem

De a nagy szerelem nem is kérne ilyet, vagy kellek gyerekkel vagy nem.

Párom szereti lányom.

N 30

2022. júl. 12. 21:01
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

Az apa is fel tudja nevelni a bébit, van tápszer és másik szoptatós anyák teje, gondoskodni róla, óvni ő is tudja a bébit. De amúgy is 3 éves kisgyerekről írtál, kb oviba megy akkor ősszel.

Másrészt sok ember felneveli tisztességgel a társával saját és nem saját gyerekét, legyen az férfi vagy nő.

2022. júl. 12. 21:07
 18/32 A kérdező kommentje:

Ebben a szituban ami miatt kérdeztem

Elvileg apuka nem akarta volna hogy külföldre vigye az anya a kislány egy neki full idegen férfihoz.

És művel ha jól tudom külföldre koltozeshez kell az apuka beleegyezése is így nem lehetett ki vinni .

Nemtudom ez csak az anyuka szövegének a része.e?

Tényleg kell mind 2 szülő engedélye a külföldre költözéshez?

És ha férfi ezt "megvetoza" akor tilos kivini ?

2022. júl. 12. 21:07
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
Elméletileg igen, de a gyámúgy, bíróság( most már nem tudom ki intézi) ad engedélyt ha ki akarnak teljesen költözni Barátnőm így intézte,de az már 15 éve volt .
2022. júl. 12. 21:10
 20/32 A kérdező kommentje:

Gondolom akor ott is helyszín vizsgálat anyagi körülmények stb .

Együttműködve a helyi gyamhivatalal

Gondolom több éves folyamat a sebeseget ismerve 🙂

2022. júl. 12. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!