Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevésbé jó külsejű nők mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésbé jó külsejű nők mit tehetnek, hogy legyek esélyük a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Mivel lehet sikeresen kompenzálni?
2022. dec. 2. 15:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

Lesz.rom tablettával.

E joforman ronda vagyok de ereszd el a hajam a bulizok, r.bancoskodom, nevetek, csábítok, hát nyüzsögnek a pasik, és ha barátom van hiaba tapadnak rá mások én vagyok az istennő akkoris.

De mert mi kell nekik? A fesztelenség oldottság boldogság, hogy tudsz örülni nevetni, jol erzed magad, hogy sugarzol es szereted a szexet, hogy bátran mersz szeretni, hogy mersz kockáztatni, hogy nem érdekel hogy elbuksz e vagy nem, akkor is tudsz a ma, a jelen örömének élni.

Én rondanak tartom magam mégis rám féltények, utánam sírnak, és azt mondják nincs még egy ilyen nő a földön mint te, vagy mások téged soha nem lehet elfelejteni.

Korábban en is sírtam vezekeltem megfelelési görcsökkel éltem, de aztán bevettem a lesz.rom tabit és 180 at fordult a világ

2022. dec. 2. 15:45
 12/28 anonim ***** válasza:
54%
Kaptál normális válaszokat, de csak egy sértődéssel reagáltál egy szóra. Így inkább ne ismerkedj senkivel, mert lefogsz húzni mindenkit. Rakd rendbe először magad, utána próbálj pasizni.
2022. dec. 2. 15:47
 13/28 anonim ***** válasza:
61%

12. Osztom!

Nem szeretem, amikor valaki szanaszéjjel sírja, sajnáltatja magát, hogy ő mennyire csúnya, és nem talál senkit, majd miután kap EGYETLEN negetívabb megjegyzést, azonnal elkezd sértődgetni meg vagdalkozni. Az ilyen ne is akarjon semmit de tényleg. Ráadásul ez egy anonim oldal, az ember kap hideget-meleget. Nem kell komolyan venni! Törődj magaddal! Kis önbizalom nem ártana... (de amolyan jó értelemben vett)

2022. dec. 2. 15:51
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
Jó, akkor ne ismerkedj. Oké. Pontozz lefelé. Na. Így most jobban érzed magad?
2022. dec. 2. 15:53
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
13. Ezt TERMÉSZETESEN férfiakra IS értettem! Na, lehet felfelé pontozni :P
2022. dec. 2. 15:55
 16/28 anonim ***** válasza:
20%
Ribizli módon viselkednek. Nem ismerek olyan nőt, akinek ez nem jött volna be.
2022. dec. 2. 16:06
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
16. Részben cáfolni, részben megerősíteni tudom... Bizonyos fériaknál jó a ribiskedés, másoknál annyira nem.
2022. dec. 2. 16:12
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Csináld azt amit az a több száz millió nem jó külsejű no csinált akiknek van pasijuk meg gyerekük
2022. dec. 2. 16:13
 19/28 anonim ***** válasza:
83%
16, aha csak ok annyi tiszteletet fognak kapni mint a béka seg.ge
2022. dec. 2. 16:14
 20/28 anonim ***** válasza:
73%

"Ribizli módon viselkednek. Nem ismerek olyan nőt, akinek ez nem jött volna be."

Hát akkor üdv a valóságban! Vagy lehet, az nem eléggé ribizli módon viselkedés, hogy egyértelműen, mindenféle szépítés és körítés nélkül csak szexre megyek (mennék). Nem jön be. Ronda nőre nem áll fel, az sem segít, ha "felszopással" próbálkoznék.

2022. dec. 2. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!