Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem volt még barátnőm. 25/F...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még barátnőm. 25/F Miért nem vagyok elég jó?

Figyelt kérdés
Minden héten 4-5 lánynál próbálkozok, de semmi. Még fiatalabb voltam, önbizalommal, magabiztosan próbálkoztam, de úgy is vissza utasított minden lány. Pedig van diplomám és jól is keresek mostmár, gitározni is tudok és van egy régi 190E-s Mercim (szerintem nagyon jól néz ki, annak ellenére, hogy nem mai). Ezeken kívül imádom még sok minden érdekel, most egy nagy multinál dolgozok pénzügyi részlegen, de szeretnék majd lassan saját vállalkozást. Ennek ellenére akárhogy is próbálkozok izomból elutasít minden egyes lány. Nem 1, nem 2, hanem már 100 fölött szerintem. Volt aki azt mondta olyan csúnya vagyok, hogy még a pénzem sem kell neki, másik meg azt mondta egy kopasz kövér csávó is jobb lenne. Ez hihetetlen, szörnyű, már alig birom, csak az tartja az önbecsülésem, hogy nagyon jó vagyok abba amit elkezdek, már egy ideje hobbiból rajzolok, de volt felkérésem grafikai munkára is, viszont nem szeretném otthagyni még a mostanit. Pórbálok romantikus lenni, persze nem túlzóan. A barátaim sem értik mi van, ők se tudnak mondani semmit. Depressziós is szoktam lenni emiatt igen erősen, ilyenkor elutazok valahova kitisztírani a fejem, legutóbb Svédországba voltam, bár jobban szeretem a melegebb éghajlatot, nagy élmény volt számomra ígyis az ország. Előtte Sanyolországba, Franciaországba voltam, (spanyolul meg is tanultam középszinten) 1 hetet hawaiion is, mert kiváncsi voltam, miért olyan népszerű, igazából tetszett nagyjából, de volt egy kis balesetem ott ami miatt rossz emléket hagy. Szóval ezek ellénre teljesen mindegy mit csinálok, hogyan, tucatjával mondják azt a nők, hogy nem vagyok elég nekik. (amúgy még nem is csókoloztam meg semmi, prostik nem érdekelnek semennyire sem)

2022. dec. 1. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
tindert probaltad mar? igaz en csaj vagyok, de ismeros haveroknak is ott konnyen osszejott minimum egy kaland, vagy kicsit lejjebb adni a szintet, nem tudom 😀 nem ismerunk szemelyesen igy nehez megmondani az a baj
2022. dec. 1. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy, én is hasonló kategória vagyok mint te csak 10 évvel idősebb.

Sajnos a legtöbb ember nem kíváncsi a másikra igazából, nem akarja megismerni a másikat, mert fél hogy csalódik.

Nem akarják megismerni egymást igazából az emberek, a nők meg különösen válogatósak, főleg a jó nők. Nem arra kíváncsiak valójában hogy ki vagy te igazából, hanem egy mesét várnak amivel lenyűgözheted őket, ha úgy tetszik egy hazugságot. Ha megjátszod magad sokkal nagyobb sikered van, mintha magad adod, kivéve ha tényleg olyan vagy mint amilyet elképzelnek.

Egyébként is a legtöbb nő ellentétes dologokra vágyik. Legyél vagány lezser macsó aki kiszámíthatatlan relytéjes, de közben törődő, romantikus, aki odavan a nőért??!?

Maguk sem tudják sokszor mit akarnak, ezért tarol a sok magabiztos férfi, a kinézet csak egy dolog. Ha udvarias illemtudó és romantikus vagy már a legelején az kiszámítható nekik és ganarntáltan elutasítanak kivéve súlyosan önbizalomhiányos nőket. A másik véglet pedig azok a korosabb nők akik pedig majd téged próbálnak felszedni... Gondolozz el ezen, ha neked belefér a színjáték és úgy érzed jó is lennél benne akkor lesz párod egy ideig ha becsületes őszinte vagy mint én akkor ezt felejtsd el, 1000-ből talán egy nő vágyik erre...

2022. dec. 1. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:

10. De baszkikám.. mi nem tudjuk neked itt megváltani a világot. Vagy azt gondoltad, hogy a kérdésed kiírását követően csajok tucatjai fognak az öledbe hullani? Nincs más szempont. Külső, személyiség, egzisztencia. Illetve ezek kombinációja és az ebből fakadó egyéb tényezők. De kész, kifújt. Mit mondjak neked? Őőőő legyél normális. Legyenek céljaid. Ne legyél naggggyon csóró. Mi más kéne ahhoz, hogy az ember párt találjon magának? Egy nőt ugyanezek a tényezők határoznak meg...

(9 voltam)

2022. dec. 1. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Ritka ocsmány lehetsz ha átlag feletti jövedelemmel sem tudsz csajozni. Mondjuk szerintem nettó kamu az egész amit idehánytál.
2022. dec. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!