Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetek egy nővel társkeresőn, de két napja nem ír vissza, csak elolvasta az üzenetem. Szerintetek ez egy creepy ötlet?
Megismertem egy nőt az egyik társkereső oldalon. A párbeszédekből egyértelműen érdeklődtünk egymás iránt, viszont az elmúlt két napban egyáltalán nem ír vissza, de láttam, hogy az üzeneteimet ugyanakkor elolvasta. Poirot-i vénámnak hála megtaláltam őt facebookon, tehát tudom a teljes nevét és azt is, hogy hol dolgozik.
Nagyon ijesztő lenne virágot küldeni neki azzal az üzenetkártyával, hogy "Remélem hamarosan hallok Felőled. Szia! XY a Z-ről." ?
Vagy inkább meglepetés lenne és örülne neki?
Azt is mondta, hogy nincs jól a gyereke, de más vigyáz rá. Lehet hogy most vele foglalkozik.
Most komolyan azt gondolod neked kötelező visszaírni??!
Nem gondolsz kicsit többet magadról mint kéne?!
Várj-e...? Gondolom nem ülsz azóta a gép előtt azt várva, hogy válaszol-e?
Szerintem már nem fog írni. De ha mégis, addig se kell várakoznod. Vannak gondolom más lányok, akikkel lehet chatelni és van offline életed is.
Két nap chatelés után nincs kötelezettsége lezárni a nemlétező kapcsolatotokat. A nem válasz is válasz.
Mindenki azt írja, hogy nem érdekled. Én inkább az ellenkezőjét mondanám: 2 nap már a világvége? Ha egy pasi így rástresszelne, ha 2 napig nem jelentkezem, azt hinném, valami kapcsolatfüggő, szorongó alak.
Viszont amit tervezel, tényleg zaklatás, ijesztő, és a kollégái is cikizni fogják miatta. Engem is cikiztek, mikor az informatikus a cégnél mindneféle udvarlós megjegyzéseket tett kéretlenül.
Ha beteg a gyerek, akkor nagy eséllyel jelenleg saját maga is alig érdekli, nemhogy más (még ha egy potenciális jövőbeli férj is az)
Légy türelemmel. Nem biztos, hogy ghostingol, lehet "csak" szimplán épp szétaggódja magát.
#29 *Potenciális* jövőbeli férj :D Ha már társkeresőzik, akkor valószínűleg társat (és nem rövid kalandozást) keres, és valamilyen szinten mindenki, akinek ír, potenciális jövőbeli társ :D Aztán menet közben kiderül, hogy mennyire esélyes a dolog.
Simán lehet hogy igazad van, de nem láttam a beszélgetést, így fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!