Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszélgetek egy nővel társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgetek egy nővel társkeresőn, de két napja nem ír vissza, csak elolvasta az üzenetem. Szerintetek ez egy creepy ötlet?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt az egyik társkereső oldalon. A párbeszédekből egyértelműen érdeklődtünk egymás iránt, viszont az elmúlt két napban egyáltalán nem ír vissza, de láttam, hogy az üzeneteimet ugyanakkor elolvasta. Poirot-i vénámnak hála megtaláltam őt facebookon, tehát tudom a teljes nevét és azt is, hogy hol dolgozik.

Nagyon ijesztő lenne virágot küldeni neki azzal az üzenetkártyával, hogy "Remélem hamarosan hallok Felőled. Szia! XY a Z-ről." ?

Vagy inkább meglepetés lenne és örülne neki?

Azt is mondta, hogy nincs jól a gyereke, de más vigyáz rá. Lehet hogy most vele foglalkozik.

2022. nov. 30. 10:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerinted teljesen normális az amit csinálni akarsz? 😂És nem vagy elmebeteg?! Oké...

Édes Istenem tényleg tömve van az összes tàrskereső ilyenekkel... Ehh... 🤦🤦🤦

2022. nov. 30. 11:09
 12/34 anonim ***** válasza:
74%
Én pár éve zaklattam egy tini csajt. Valami lovardába járt. Kinyomoztam a címét is. Igazából nem volt velem korrekt. De én is túlzásba estem a nyomozással mikor meg akarta szakítani velem a csevegést. Kar volt így visszagondolva. El kell fogadni a nemet , aztán keresni mást.
2022. nov. 30. 11:14
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon naív vagy. Nem érdekled már, azért nem ír.

Én is jártam így pasikkal. Pár napig minden szuper, tetszel, találkozzunk, aztán eltűnnek és nem ír többet.

Ez van, fogadd el. Manapság már senki nem közli, hogy nem akarja folytatni, egyszerűen csak szó nélkül eltűnnek. Ez is elég egyértelmű és attól, hogy itt másokat szidsz, ez nem változik meg.

Normális válaszokat kaptál, szóval ne kezdj már másokra mutogatni...

Valószínűleg csak beszélgettetek, csak te voltál túl lelkes és te vetted többnek, mint ami... Hagyd békén, nem érdekled!

2022. nov. 30. 11:16
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerkedés ebben a fàzisàban , ez ijesztő és nem aranyos ( 2 nap chat , de már megy az fb nyomozás )
2022. nov. 30. 11:16
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesnek tűnik, de elég ijesztő lehet. Ő személyesen nem adta meg neked a munkahelyi címét, emiatt furcsa lehet, hogy tudod - akkor is, ha kint van a neten a címe. Valaki még azt is levonhatja, hogy esetleg követed, figyeled, vagy ilyesmik.

Ezen kívül:

- Lehet, hogy ez van kiírva facséra, de simán lehet hogy már nem dolgozik ott. Én is anno kiírtam valamit, azóta se szedtem le vagy frissítettem.

Ergo simán kiadhatsz egy csomó pénzt, és még meg se kapja, ők meg vagy visszaküldik, vagy valaki elrakja, vagy lepasszolják neked.

- Ha én most kapnék egy csokrot, egyrészt nem tudnék mit csinálni vele (nincsenek itt bent vázák), teher lenne a nap végéig

- Másrészt mindenki faggatna, hogy honnan, kitől van - és mivel még csak beszélgetünk a társkeresőn, kissé kínos lenne magyarázni.

2022. nov. 30. 11:18
 16/34 A kérdező kommentje:
Inkább hagyom menni. Ha nem érdeklem, akkor nem érdeklem.
2022. nov. 30. 11:26
 17/34 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon gáz, mikor valaki nem veszi a visszautasítás alapvető jeleit és tovább erőlködik, ráadásul ilyen nyomulós stílusban...
2022. nov. 30. 11:27
 18/34 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretem, amikor kétségek között hagynak és nem tudom mire gondoljak, várjak-e, stb.
2022. nov. 30. 11:28
 19/34 A kérdező kommentje:

Nagyon gáz, ha nem tudják megmondani, hogy "bocsi de mégse..."

2022. nov. 30. 11:29
 20/34 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem ír az visszautasítást jelent
2022. nov. 30. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!