Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetek egy nővel társkeresőn, de két napja nem ír vissza, csak elolvasta az üzenetem. Szerintetek ez egy creepy ötlet?
Megismertem egy nőt az egyik társkereső oldalon. A párbeszédekből egyértelműen érdeklődtünk egymás iránt, viszont az elmúlt két napban egyáltalán nem ír vissza, de láttam, hogy az üzeneteimet ugyanakkor elolvasta. Poirot-i vénámnak hála megtaláltam őt facebookon, tehát tudom a teljes nevét és azt is, hogy hol dolgozik.
Nagyon ijesztő lenne virágot küldeni neki azzal az üzenetkártyával, hogy "Remélem hamarosan hallok Felőled. Szia! XY a Z-ről." ?
Vagy inkább meglepetés lenne és örülne neki?
Azt is mondta, hogy nincs jól a gyereke, de más vigyáz rá. Lehet hogy most vele foglalkozik.
Pont a hozzád hasonló elmebetegek miatt óvatosak a nők a tàrskeresőkön. Nem írt vissza mert nem akart, jobbat talált, stb.
Ez egy olyan játék ahol ezt EL KELL FOGADNI. Nagyon gáz lenne ez a virágcsokor ötlet.
És pont a hozzád hasonlók miatt nincs esélyük a normális férfiaknak sem ismerkedni.
Te vagy az elmebeteg, hogy így rám förmedsz ismeretlenül.
Zaklatás című film kezdte 😅
Talált nálad jobbat te roggyant! Azért nem ír már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!